Viimeistä viikkoa viedään eli luovutushan alkaa olla kohta käsillä...

Tälläkään kertaa kaikki ei sujunut kuten strömsössä. Yhdellä pojista on dermoidi silmässä joka operoidaan tuossa noin 3-kk ikäisenä. Tietysti tämä uros on pentueen taistelutahtoisin ja mielestäni muutenkin oikein lupaava tuleva harrastekaveri Warrior. Liekö nimi taaskin jonkinlainen enne, kuten puoliveljensä Kingi :-)

Nartuissa on ehkä luonteissa eniten eroja eli pari narttua näytti ns hampaansa jo tuossa heti pariviikkoisena ja niinpä toinen näistä tytöistä menee emonsa mukana ja toinen heistä jää sitten tänne Hämeenlinnaan Jonnalle kisakaveriksi. Kolme tytöistä tullaan näkemään agilitykisoissa ja pari valmastikin myös paimennushommissa.

Uroksia on vielä ehkä yksi vapaana. Loppuviikosta varmistunee kuka heistä, jos kukaan.

Ihan tässä loppumetreillä emolle tuli vielä nisätulehdus, mutta tämäkin on hoidettavissa. Tosin varaemo alkaa olla näiden yövalvomisten takia aika väsynyt. 

Vaikka pennut todellakin on IHANIA niin nyt on myönnettävä, että odotan kun osa näistä lähtee loppuviikosta omiin koteihinsa. Pari poikaa viettää vielä reilun viikon, mutta sehän on jo melkein kuin ei pentuja olisikaan :-)

wpennut_mar24.jpg