ihan pikkuisen omiakin kuulumisia.

Vanhin koirani Baro täyttää kohta 15-vuotta. Millaista se on, kun perheessä on 3 hyvinkin eri-ikäistä koiraa? Täytyy myöntää, että välillä tietty vähän hankalaa. Kaikkia, kun ei voi ottaa aina yhtä aikaa mukaan, koska vanhus ei vaan yksinkertaisesti jaksa liikkua enää muiden tahtiin. Tuntuu tosi kurjalta jättää se yksin kotiin, kun lähden näiden kahden muun kanssa pitkälle lenkille. Mieli kun tekisi mukaan vaan kun kroppa ei vaan kestä... Pyrin kuitenkin tekemään Baron kanssa joka päivä ns oman lenkin sen ehdoilla. Lenkki vie paljon enemmän aikaa, kun kaikki jäljet nuuskutellaan tosi tarkkaan. Mielestäni on tosi tärkeää, että jokainen koira saa minulta omaa aikaa! Ja näkisittepä sen ilmeen silloin kun päästän sen irti juoksemaan. Se luulee edelleenkin olevansa nuori koira joka hyppää esteen kuin esteen yli.... Baron kuulo on hävinnyt melkein kokonaan ja siksi sitä pystyy enää tosi harvoin päästämään irti. Jos se näkee jotain kiinnostavaa niin kutsumalla kun sitä ei enää takaisin saa niin useinkin joudun juoksemaan sen perässä. Näin vanhaksi koiraksi se on yllättävän nopea. Vaikka se ei enää olekaan parhaassa terässään niin se on edelleen perheemme kuningas!

Dagokin tulee kesäkuussa veteraani ikään. Ihana ikuinen kakara jolla on mahdoton paimennusvietti joka on välillä viedä hermot. Viime viikonloppuna Kuopion reissulla katselin sitä ja oikein ääneenkin ihmettelin, että on se kyllä kaunis koira. Kauneus on tietysti katsojan silmissä, mutta luulenpa että tuon sitä tänä vuonna johonkin näyttelyynkin mukaan. Tiedä vaikka oikein ulkomaillekin vielä lähdettäisiin.

Ja sitten viimeiseksi muttei tietenkään vähäisemmäksi mainituksi tulee mamman kultapoika Gigo. Gigo on siis niin Gigo... Täysin erilainen näistä kaikista aiemmista. Mitä siitä tulee jää nähtäväksi. Mutta agilitystä se näyttää tykkäävän ja niin tykkään minäkin. Tarkoitus on siis jatkaa sen harrastamista ja ehkäpä kesän aikana uskaltaudumme mölli kisoihinkin. Näin sitä vanhoilla päivillään on itsekin löytänyt uuden harrastuksen.

Oikein mukavaa kevään jatkoa kaikille! Nauttikaa karvaisten kaverienne kanssa yhteisistä harrastuksista ja yhdessäolosta.

t. Mervi & 3 muskettikoiraa