SUURET Kiitokset kasvattien omistajille osallistumisesta ja SUURET kiitokset luottohändlereilleni Ninalle, Katille ja Minnalle sekä kaikille muille apukäsille!

Tänä vuonna ei ollut uroksissa yhtää jun eikä nuo koiraa. AVO luokkaan osallistui sitten useampikin.
Uroksilla tuomarina Amanda McLaren, UK

Jaarli AVO ERI
Javier AVO ERI
Napolèon AVO ERI
Nobleman AVO ERI
Marquis AVO ERI
Mr Big EH
Just a Gigolo VAL ERI 2 SA

Nartuilla tuomarina

Kiss and Tell AVO EH
Mamma Mia AVO EH
Nerèidè AVO ERI 2 SA

Gigon 3 narttupentua Qojotes kennelistä osallistui myös kyseisiin karkeloihin ja ihan kivastihan ne likat pärjäsivät. Vääränvärinen
Qojotes WHOOPS-A-DAISY JUN ERI 4 SA
Qojotes Winn Noir JUN ERI
Qojotes Wet Daydream ERI

Gigolon ensimmäinen jälkeläiryhmä 3 KP
Napolèon, Nobleman, Nèreidè ja Qojotes Winn Noir

F N kasvattaja ryhmä 4 KP
Jaarli, Javier, Just a Gigolo ja Napolèon

Tuomari kehui erikseen meidän Marquisia rungoltaan erinomaiseksi koiraksi. Ötökän ERI:stä olen äärettömän tyytyväinen, koska sehän ei tarvinnut kuin tasan yhden näyttelyarvostelun ihan vain sen vuoksi että KUN se joskus starttailee agilityssa niin toiveet tietysti asetetaan AVA arvoon ja sinnehän tuo näyttelytulos on tarpeellinen. Sillähän on lievä alapurenta joten en uskaltanut ollenkaan luottaa, että heti ensimmäisestä näyttelystä tuo tulos tipahtaisi.

Mietin myös Noblen viemistä kehään koska se todellakin on aika naku. Onneksi vein koska nyt meilläkin on vaadittava näyttelytulos jos sitä joskus tarvitaan.

Kaikenkaikkiaan ihan kivastihan se taas meni, vaikka mittavia tuloksia ei tullutkaan. Mutta enemmän kuin tyytyväinen olen tähän meidän porukkaan. Myös pikkupenneleitä oli pari paikalla, mutta hehän olivat vielä liian nuoria osallistumaan. Kalenterissa taitaa kuitenkin olla jo pari pentunäyttelyä katsottuna.

Ensi vuonna sitten Jyväskylään!