Minäkin ilmoitin tuon nuorimmaiseni agilityn alokaskurssille viime kesänä.
Joskus aikoinaan eli melkein 20-vuotta sitten kävin Duken eli Gigon vaarin kanssa alokaskurssin samaisesta lajista ja siinä on omat kokemukseni agilitystä.

Mutta kun nuo kasvattieni omistajat ovat olleet suht aktiivisia tuollakin puolella ja koirat näyttävät lajista tykkäävän niin ajattelin josko minäkin nyt sitten kokeilisin olisiko minusta ohjaajaksi tuohon lajiin....

Olemme nyt käyneet 3 kertaa treeneissä ja on se kyllä uskomatonta kuinka nopeasti nämä belgialaiset tämän lajin jujun omaksuvat. Itsekin olen ihan "liekeissä" ja odotan aina seuraavaa ma iltaa, että pääsemme taas jatkamaan siitä mihin edellisenä maanantaina jäimme. Ja aivan ehdottomasti haluan mainostaa tuota koulutuspaikkaa jossa käymme eli agilityakatemia on kyllä paikka jossa kouluttajat ovat huippuja! Kun itse alkaa jo olla teini-iän ylittänyt niin ei viitsi norkoilla koko iltaa kentän laidalla turhan panttina vaan mielelläni maksan yksilöllisemmästä opetuksesta. Ja koirien kanssa työskentelyssä on ihan sama kuin noissa hevosjutuissakin. Perusopetus on kaiken a ja o!

Leikilläni sanoin, että kun Belgianpaimenkoirien MM-kisat ovat 2014 täällä Suomessa niin sinne tähtäämme laugh. Tavoitteita pitää olla! No koirasta saattasi ollakin siihen, mutta tuskin minusta. No katsotaan, jos joku vaikka haluaisi Gigon kilpakumppanikseen? Tuskin tuonne MM-kisoihin, mutta ihan vain "normikisoihin".

Kuulumisiin taas!