Kotiuduttu on, siis minä ei Henni...

Kävi nimittäin niin, että matka sujui melkein loppuun asti ihan kivasti... Paitsi, että Henni tai oikeastaan Hennin isän auto odottaa tuossa Herttoniemessä hinausautoa. Onneksi minulla on kaksi suhti "kivaa" poikaa, joista toinen lähtee viemään Henniä kotiinsa Saloon ja toinen jää odottamaan hinausautoa jolla auto viedään korjaamolle.

Mutta siis siitä näyttelystä. Ihan kohtalaisen kivasti taas meni. Dago oli ainut uros ja tuloksena PU1 CAC CACIB ja Latvian V-09 titteli tuli. Kiiallakin meni ihan suht ok eli avo eri2 ja SA PN4. Näyttelyyn oli ilmoitettu 6 groenendalia jotka kaikki olivat Suomesta. PN1 ja ROP oli Glenhouse Lucretia joka oli avo luokan voittaja. Onnea vaan Maaritille! Valio luokan narttu sai "tyytyä" RCACIB:iin. Tuomari kopeloi Kiiaa ja avo luokan voittajaa tosi kauan ja selkälinja oli se mikä ratkaisi voittajan. Tervuja oli ilmoitettu kaksi joista molemmat saivat CACIBit ja tittelit. Onnittelut Ninalle ja Tiinalle. Maleihin oli ilmoitettu kuusi, joista kaksi oli poissa. 3 sai sileän ERIn ja yksi narttu sitten kaikki mahdollisen. Kaikki belgialaiset olivat suomalaisten omistamia.

Näyttelypaikka oli ihan hyvä. Kehät suht suuria ja väleissäkin mahtui liikkumaan ihan kivasti. Tuomari otti mielestäni koirat tosi hyvin, oli ystävällinen ja kertoi miksi sijoitti koirat miten sijoitti... Tosin en saa mitään selvää arvostelusta, joko sanat on tosi jännästi lyhennettyjä tai sitten siinä on sekaisin sekä englantia että paikallista.

Sunnuntai aamuna klo 3.45 herätyskellon pirahdettua ajattelin, että minä alan olla tähän liian vanha :-). Nämä liian aikaiset aamut eivät ole minua varten. No nyt on tullut bussimatkailukin koettua. Enpä osaa sanoa lähdenkö enää. Ei minulla sinällään ole mitään bussimatkailua vastaan, mutta kyllä on helppo matkustaa omalla autolla ja omaan tahtiin. Tosin luulen, ettei kannata säästellä hinnassa hotellin suhteen, jos tuonnepäin omalla autolla lähtee. Kannattaa varata hotelli missä on valvottu parkkipaikka. Tallinnan hotellin edessä oli murtauduttu Suomalaiseen autoon yöllä ja ainut mitä sieltä varastettiin oli koirien paperit, trimmausvehkeet ja vähän vaatteita. Omavastuuthan ovat moninkertaiset jos/kun matkusta tuonne suuntaan omalla autollasi. Eli taidanpa vaihtaa hotellin toiseen, kun lähdetään kesäkuussa Tallinnaan.

Nyt koirien kanssa lenkille. Ihana päästä ulos puhtaaseen luontoon.

Mervi ja Dago