Beautee eli Ira on astutettu. Odotan pentujen syntyvän elokuun puolivälin paikkeilla ja luovutuksessa ne olisivat sitten lokakuussa.

Iran hakureissuun liittyy paljon muistoja. Hakua edeltäneenä iltana myöhään jouduin viemään Duken piikille yllättäen. Olihan se jo melkein 16-vuotta vanha, mutta en ollut osannut varautua äkilliseen lopettamiseen.
Yö meni itkiessä ja aamulla silmät oli kuin turvonneet tomaatit. Itkusta ei tullut millään loppua.
Meillä piti olla Eijan kanssa hulvattoman hauska tyttöjen viikonloppu Pariisissa. No vuoroin itkettiin ja naurettiin. Kyllä siltä reissulta on monta hyvääkin muistoa.

Iran kasvattaja toi Iran kentälle ja kun näin sen niin ajattelin, että herrajestas, kun se on ihana! Ensimmäisen belgialaiseni nimi oli Beauty eli ranskaksi Beautee. Silloin pidin sitä jonkinlaisena enteenä.
Joka tapauksessa enne tai ei niin tästä pentueesta minulle jää pentu. Kutsumanimi näkyykin jo otsikossa, mikä se sitten virallisesti on jää nähtäväksi.

Nyt sitten taas kerran odotellaan, tuleeko vaiko eikö. Kovasti toivon uutta harrastekaveria itselleni, vaikka järki sanookin ettei ihan vielä.

Lisätietoja pentueesta löytyy pentuja sivulta ja groenendael pentueet alta G-pentue. Isäkoirahan on oma kasvattini Finn Noir Garcon eli Turo.

Mervi