Ihan kivastihan se taas(kin) meni Nauru

MAHTAVAT ONNITTELUT Hennille ja Kiialle (Hazy Dazy) AVO ERI 1 PN3. Avo narttuja oli ilmoitettu yhteensä 59 kpl. Ajattelin heti alussa, että varmaan 4 parhaan joukossa Kiia on, mutten ihan voittoon tuossa luokassa uskonut. Ei siksi ettei Kiia olisi hyvä koira, mutta vastus oli kova.

F N koiria oli ilmoitettu näyttelyyn yhteensä 7. Valitettavasti yksi parhaaseen A-ryhmään kuuluvista nartuista (Hyacinth) ei päässyt tulemaan. Ajattelin jo, että enpä taida saada yhtä hyvää kasvattaja ryhmää kuin viime vuonna. Onneksi luulin väärin...

Uroksia oli ilmoitettu 2 Garcon ja Hidalgo jotka molemmat valio luokassa. Garcon hienosti kovassa ryhmässä ERI4. Onnea Jamppa! Tuomari ei tykännyt ihan niin pienistä kuin Dago ja korvatkin olivat tuomarin makuun liian leveällä, tulos EH.

Nartuissa oli Eclair KÄY EH
Valio Greta Gee ERI4
Brigitte Bee (ei parhaassa turkissaan) EH

Ryhmämme kaksi muuta koiraa Rokkitassun Cameron Diaz NUO ERI1 ja
vanharouva (aivan karvattomana) Donatrix Merveille VET EH

Finn Noir kasvattaja ryhmä paransi sijoitustaan yhdellä viime vuodesta ollen KASV3 KP! Ryhmiä oli ilmoitettu näyttelyyn 15 kpl. Ihan näin monta ei kehässä ollut, mutta aikamoinen määrä kuitenkin.
Ryhmä muodostui 4 nartusta kaikki eri yhdistelmistä, Brigitte Bee, Eclair, Greta Gee ja Hazy Dazy. Ryhmästä tulee kuva myöhemmin sivuilleni.

Emilia, Nina ja Kati thänks!