+ 1 narttu syntyivät eilen 14.8.

Iran lämmöt laskivat toissailtana ja eilen aamulla ei enää ruoka maistunut.
Päivä mentiin ihan normaalisti. Joskus 19 jälkeen illalla kuulin takkahuoneeseen, että jaaha sänkyyn tehdään pesää. Ei siis pentulaatikkoon vaan poikani sänkyyn .
Merkit näyttivät sitten sille, että nostin Iran pentulaatikkoon ja jäin siihen sen kanssa odottelemaan.

Ensimmäinen uros syntyi 20.08. Neljä ensimmäistä oli uroksia ja sitten tuli narttu, senjälkeen vielä yksi uros. Tuntui, että kyllä siellä vielä 1 pentu on sisällä ja käytin sitä vähän pihalla & pesulla. Kun oli kulunut parisen tuntia niin menin suihkuun itsekin ja jätin poikani valvomaan laatikon luo. Puolilta öin syntyi siten taas uros. Narttu söi ja joi ja kaikki näytti olevan ohi... No eipäs ollutkaan, vaikka nousin joka vinkaisusta ylös niin vähän ennen 4 aamuyöllä kurkkasin hännän alle ja siellä oli pentu puolittain ulkona. Vedin sen ulos, mutta valitettavasti se oli kuollut. Tuon jälkeen heti tuli vielä yksi uros. Aikamoinen lauma taas kerran. Nämä minun nartut tuntuvat kaikki tekevän aina tällaisen suht ison pentueen, vaikka vähempikin riittäisi.

Tämä viikko vierähtää minulla tässä pentulaatikon äärella sitten taas äitini pakkaa laukkunsa ja tulee Kuopiosta auttelemaan.

Äiti ja pennelit voivat hyvin!
Minä olen älyttömän väsynyt, joten nyt aamupäivä unille.

Mervi