tänään Janakkalassa agi rata 10 sija 6, toinen agi rata samoin 10 sija 3 ja sitten hyppyrata 0 ja sija 1 SERT ja siirto kolmosiin.

Olemme varmaan molemmat kehittyneet tämän reilun vuoden aikana jonkin verran, mutta häpeämättä sanon, että ilman tällaista koiraa ja erinomaisia opettajia ei tämä ohjaaja olisi tänne saakka päässyt!

Jos olin joskus jonkun tavoitteen itselleni asettanut niin nyt jouduin sitä hiukan muuttamaan eli nostamaan ns. rimaa. Jää nähtäväksi milloin tuo uusi tavoite täyttyy ;-) Koirasta siihen kyllä on, mutta onko ohjaajasta jää nähtäväksi!

Velipoika Jaarli kisasi samoissa kisoissa ja niin on pientä vaille senkin nousu kakkosiin että... Hienoja ratoja oli myös Jaarlilla. Kaksi vitosen rataa, toiselta tuli rima alas ja toisella kertaa kepeille meno jouduttiin ottamaan kahteen kertaan, hyppäriltä tuli 2 rimaa alas. Mutta kunhan Jenni ja Jake saavat nuo pienet virheet poistettua niin voipi olla, että tuon koirakon eteen saadaan ennemmin tai myöhemmin liittää myös FI AVA. Vauhtia tällä parivaljakolla nimittäin on senverran, että ei todellakaan jää ajoista kiinni tuon koirakon sijoittumiset.

Kiitos siis kaikille teille ihanat ystävät, kisakaverit ja koutsit. Tästä on taas hyvä jatkaa! Ensi viikonloppuna sitten ekaa kertaa kolmosissa :-)

gigo_purina0415.jpg