mennyt vuosi on varmasti monella meistä ollut ihan erilainen, kuin olisi koskaan kuvitellut....

itsellenikin sen toi tullessaan isoja muutoksia, sekä hyviä että huonoja. Olen kuitenkin aina ajatellut ja ajattelen edelleen niin, että KAIKELLA on tarkoituksensa. Nähtäväksi jää mitä kaikkea eteeni vielä tuleekaan.

Viime vuonna ajattelin ja kirjoitinkin, ettei tänä vuonna tulisi lisää mustia. Pyörsin puheeni ja onnekseni sain käyttööni sopivan mustan tytön yhdelle parhaista eli Jay-Z toivon mukaan tulee vielä isäksi tämän vuoden aikana.

Oma nuorin karvapalloni lähestyy jo vuoden ikää ja mistä ikinä se johtuukin niin nopeuttahan tuolla veijarilla tuntuu olevan enemmän, kuin ohjaaja kaipaisi :-) No Noblen kansa tuohon on jo onneksi vähän tottunut ja alkaahan sekin onneksi jo vähän tasoittua, kun huhtikuussa tulee 7-vuotta täyteen.

Treenaillaan nyt rauhassa, kun on aikaa ja toivotaan, että viimeistään ensi syksynä päästään taas kaikki tapaamaan enemmän ystäviä ja ehkäpä kisaamaankin. Tämänkin vuoden FMBB kisat on peruttu ja todennäköisesti Ranskan erikoisnäyttelykin jää vielä väliin, mutta toivon mukaan kaikki on toisin 2022.

Hyvää kevättä kaikille,
Mervi ja pojat

noble_feb21.jpg