Johanna aloitti kisaamisen uuden kumppaninsa kanssa parisen viikkoa sitten ja eihän se varmaan ole kenellekään yllätys, että kahden kisan jälkeen koira on yhtä vaille kakkosissa .

Pikku Peppikin on alkanut jo treenaamisen ja meneekin jo kuulemma "ihan kivasti". Varmaan taas aika jännää päästä kisaamaan itseään vastaan kahdella täysin erillaisella koiralla jahka Peppi tuosta kasvaa.

Itselläni aika on mennyt täysin taas näiden pentuhommeleitten kanssa. Alexian pennut ovat nyt 3-viikon ikäsiä ja ne kaikki ovat vaan niin älyttömän ihanoita... Emolla riittää maitoa enemmän kuin tarpeeksi ja tuntuu, että pennut kasvavat ihan silmissä. Alexialla tuntuu vain tuo pesänteko vimma jatkuvan. Ihan kun se luulisi, että synnyttää minulle vielä toisen satsin... (apua :-) ).

Pari ikävämpääkin juttua on sattunut hiljattain. Viime gro pentueen yhdellä uroksista oli leuassa pahanlaatuinen kasvain ja siltä jouduttiin poistamaan iso osa alaleuasta. Paraneminen on lähtenyt etenemään hyvin, mutta arvaatte varmaan että ei ole omistajalla ollut helppoa. KIITOS Riitta ja tietysti Henkka Iwanin hoitamisesta ja ennenkaikkea siitä, että annoitte Iwanille vielä mahdollisuuden.....

Hyvä ystäväni Sirkka sairastui vakavasti marraskuun loppupuolella. Onneksi hän on jo paljon parempi ja pääsi kotiinkin sairaalasta suht nopeasti, mutta kuntoutuminen vie varmastikin oman aikansa. Onneksi meillä on täällä nyt nämä pikku riiviöt jotka toimivat Sirkan kuntouttajana.

Tällä hetkellä minä odotan vain sitä, että saisin nukkua yhden kokonaisen yön heräämättä... Ehkä jo ensi viikolla, kun siirrän pennut (jos raskin ) makuuhuoneestani pois. Pennut eivät minua pidä hereillä vaan emo. No onneksi tämä kestää vain hetken eikä 20-vuotta niinkun lasten kanssa.

Mukavaa viikonloppua,
toivottaa Mervi pentulaatikon ääreltä