Pikku narttu jouduttiin eilen nukuttamaan ja Ameliésta tulikin Enkeli.

Pikku nartulla oli syntyessään sisäänpäin kääntyneet takajalat. Kyselin jo heti silloin eläinlääkärin (usean) kantaa asiaan. Soitin myös useille tuntemilleni kasvattajille.

Narttu kasvoi ja kehittyi ihan hyvin. Noin kolmen ja puolen viikon ikäisenä kävin kertaalleen näyttämässä sitä eläinlääkärille ja kyselin mielipidettä. Mielestäni oikean puolen takajalka oli heikompi, vaikka se sitä käyttikin. Kävelemään se rupesi pari päivää sisaruksiansa myöhemmin.

Kävimme Aistissa tutkimuksissa viime keskiviikkona ja sain kuulla huonot uutiset. Molemmissa takapolvissa oli paha Patella luksaatio. Vaikka olinkin osannut varautua, ettei siitä ehkä tulisi "priimaa" niin en kuitenkaan uskonut, että joutuisin tekemään nukuttamis päätöksen. Monien monien eläinlääkäreiden kanssa keskusteltuani tiesin ettei minulle jää vaihtoehtoa.

Vaikka tiedän ettei ollut muuta vaihtoehtoa niin minulle tämä on ollut todella rankkaa. Vaikka hän oli vielä niin pieni niin hän oli SUURI persoona. Pieni pala sydäntäni meni hänen(kin) mukanaan. Montakohan palaa sitä on vielä jäljellä?

ITKUISIN SILMIN,
Mervi