viikko sitten kisattiin Agility MM-karsinnoissa Liedossa. Veljekset Jay-Z ja Just a Gigolo :-)

olipa tosi kiva päästä kisaamaan ns. huippujen joukossa. Valitettavasti minun ja Gigon finaalipaikka meni siinä, kun hyppyradalla tuli ohjaajalla pieni katkos ja muiden kisaajien ajat oli niin paljon parempi kuin meidän niin saatiin yliaikaa tuolla ainoalla 0-radalla. MM-karsinnoissahan ajat elää ns koko ajan eli tuo ihanneaika muuttuu nopeimman koirakon mukaan. Jokaiselta radalta pääsi mukaan nopeimman 5 radan (eli yksi virhe) tehnyt koirakko joten tuo meidän ns. nolla jäi tuon nopeamman koirakon alle.

Gigo teki kuitenkin jokaiselta radalta tuloksen ja minusta se meni paremmin kuin hyvin.

Jay-Z valitettavasti tiputti la yhden riman ensimmäiseltä radalta, mutta 2 seuraavaa menikin sitten hienosti eli molemmilta radoilta 0:t. Zorro on TIMANTTIA!

Su finaaliradoille pääsi vain 20/80 maxi koirakkoa ja se on vähän se. Zorro sai ensimmäiseltä radalta 5 vp ja sija 7, toiselta radalta 0 sija 4. Yhteistuloksissa Zorron sijoitus yksilöissä oli 8 ja joukkueisssa 6:s. Upeata työtä teki taaskin meidän Zorro <3 joka lähtee Tanskaan edustamaan Suomea.