Eilen oltiin kahden tai oikeastaan kolmen koiran voimin Porvoon näyttelyssä.
Finn Noir Jaarli AVO ERI2 erittäin hyvällä arvostelulla. Jaarli on esiintynyt vasta kahdessa näyttelyssä, mutta eiköhän tämäkin poika tule tulevaisuudessa enemmän esille nyt, kun näyttelyura on saatu aukaistua.
Finn Noir Kiss and Tell NUO EH1 myöskin arvostelu oli erittäin hyvä. Näytelmissä oli mukana perheemme pienokainen Nobleman vähän niinkuin katseluoppilaana mihin sekin ehkä joku päivä joutuu osallistumaan. Hienosti oli Noble kehän ulkopuolella, paitsi silloin kun minä esitin Triaa ja jouduin juoksemaan kehää ympäri. Agilitykisoissa/-treeneissä poika ei todellakaan ole hiljaa ja nätisti vaan kaksin käsin joudun pitelemään ettei lähtisi radalle muiden mukana. Agilitykoira taitaa siis siitäkin olla kovaa vauhtia tulossa...

Kiitos Jenni ja Kati näytelmiin tulemisesta!

Tänään käväistiin Gigon kanssa taas agilitykisoissa ja ensimmäinen rata lähti ns lapasesta ja tuloksena hyl. Toinen rata muuten aivan hillittömän hyvä lukuunottamatta noita A:n alastulos kontakteja. Hyppäsi alas melkein harjalta eli tuloksena 10 vp ja sija 4. Meillä oli kyllä tuon radan paras aika -26,19 mikä ei kyllä lohduta. Tosin se antaa toivoa tulevaan eli ainakaan ajoista ei meidän radat jää kiinni :-)

Ei muuta kuin taas kisakalenterin kimppuun ja tutkimaan mitähän nuo A:t mahtaa maksaa, jos ostaisi sellaisen kotiin...