Palasin jo viikko sitten lomailemasta, mutta viime viikko meni erinäisiä asioita selvitellessä...

Hetan astutus sujui kaikinpuolin mallikkaasti myös toisenakin päivänä. Kiitos Tarja ja Jukka!
Kun ei kaikkea jaksa muistaa niin pikku stipluhan minulle sitten tietty kävi. Uudet säännöt tulivat voimaan vuoden alusta ja koska Heta oli silmäpeilattu keväällä -08 sen lausunto oli päässyt vanhenemaan. Heta silmäpeilattiin uudelleen heti ensimmäisenä arkipäivänä eli 4.1 ja kaikki on ok, mutta tuon astutuspäivän takia joudun nyt odottamaan johtokunnan päätöstä poikkeusluvasta ja vasta senjälkeen pentue pääsee virallisesti pentulistalle. Ihan kokonaan tuota lapsusta en omalle kontolleni ota, koska tuolloin yhdistyksen sivuilla oli vielä vanhat tiedot (samoin kennelliiton sivuilla) ja tarkastin asian sieltä ennen astutusta. Harmillista tässä on tietysti kaikki se paperityö mitä jalostustoimikunta joutuu tavallaan ihan turhaan tekemään tämän asian takia.

Enkeli ja Milo ovat sopeutuneet uusiin koteihinsa tosi hienosti. Alexia oli tosi hieno äiti! Hän hoiti ja imetti pentujaan koko tuon 8,5 viikkoa mitä pennut olivat meillä. Pikku ongelma tietysti tuli siitä, kun pennut saivat äidin maitoa niin pitkään niin normi ruoka ei meinannut millään maittaa.

KIITOS vielä kerran Saara ja Maritta kaikesta avusta näitten pentusten maailmaan saattamisessa ja lukemattomista neuvoista syntymän jälkeen!

Kaikista vastoinkäymisistä huolimatta "uskallan" vielä yrittää toisenkin kerran Alexian kanssa ja schipperke B-pentue on suunnitelmissa vuoden tai puolentoista päästä.

Tämä vuosi kuluu enemmän tai vähemmän pentulaatikon äärellä. Keväälle en ole suunnitellut osallistuvani yhteenkään näyttelyyn. Dagon viimeisen CACIBin metsästys siirtynee loppukesään/alkusyksyyn.

Tsemppiä kaikille F N pentusille tämän vuoden koitoksiin! Saapa nähdä milaisia hienoja tuloksia saatte tänä vuonna aikaiseksi...

Mervi