Finn Noir Jay-Z & Kim
Finn Noir Napolèon & Tor sekä

tottelevaisuudessa:
Finn Noir Marquis & Mari

ihan mahtavia suorituksia kaikenkaikkiaan, vaikkei tänä vuonna "saatu" joukkuekultaa agilityssä niin Kim ja Zorro olivat 3 krt palkintopallilla, 2 krt sija 1 ja 1 krt sija 2.

Joukkueen 1 päivän tulos oli hieno eli sija 2. Valitettavasti agiradalla Zorro (lue Kim) ohjautui väärälle esteelle ja tuo hyl vei joukkueelta mitalisijan.

Ensimmäistä krt Finn Noir koirakko kipusi kokonaiskilpailuissa palkintopallille sijoittuen sijalle 3. Annett ja Mira onnistuivat tekemään finaaliradalla 2 0 rataa. Noita koirakoita ei tälläkään kertaa kovin monta. Muistakaakseni 4, tarkistan ja korjaan myöhemmin.

Tor ja Leo eivät tälläkertaa päässeet kisaamaan finaaliradoilla, mutta varsinkin viimeinen hyppäri oli HIENO. Valitettavasti 1 riman tiputus tuolla radalla vei Leolta finaalipaikan. Kimin ensimmäisen finaaliradan muurin rikkoutuminen vei Kimilta mitalisijan. Ilman tuota muurin rikkoutumista Zorro olisi aikojensa perusteella lienee ollut hopealla. No tällaista tämä(kin) urheilu on. Su alkoi jo vähän näkyä koirissa tuo kuumuus joka oli parhaimmillaan yli 30+, mutta Zorro tosiaan vielä viimeisellä radalla hienosti nopean malin jälkeen 2.

Kun agilyssä oli osallistujia noin 140 niin tällaiset tulokset saavat kasvattajan vuodattamaan onnenkyyneleitä.

Ensi vuonna sitten "taas" Tsekkeihin. Montakohan Finn Noir kasvattia sinne sitten lähtee/pääsee kisaamaan.

KIITOS te ihanat kasvattieni omistajat näistä unohtumattomista tuloksista!