miten ihmeessä tämä aika rientää. Hyvistä lupauksista huolimatta treenipäiväkirja on jäänyt tekemättä :-(

Olin itse kuntoutumassa neljänsien treenien aikaan joten ystäväni (huomattavasti parempi ohjaaja) Tiina meni Noblen kanssa nelostreenit. Ne olivat menneet niin hienosti, että Tiina haluasi jatkaa tätä hienosti alkanutta yhteistyötä. En ole ihan varma mitä kaikkea siellä silloin tehtiin, mutta ainakin kontaktitreenit olivat menneet todella hienosti.

Viime kerralla eli 5 treeneissä mentiin 3 esteen "rataa" ja sehän meni hyvin se. Myös nuo kontaktiharjoitukset sujuivat mallikkaasti ja esteeltä putkeen siirtymisessä ei mitään ongelmia :-)

Tänään olikin sitten jo kuudennet treenit. Mamma Mian mamma on matkoilla ja minä ohjasin Mojaa eikä mitään ongelmaa minkään tehtävän kanssa. Mutta miten meni Noppelilla jonka ohjaajana toimi Tiina!? Nyt ei oikein pystynyt poika keskittymään, kun oma mamma puuhasteli vieraan mutiaisen kanssa. Varmastikin 10 krt kävi tarkistamassa, että mitä ihmettä minä teen :-) Harjoituksista noin yleensä senverran, että ensimmäistä kertaa mentiin rengasta ja keppejä, jotka opetellaan siis alkuun verkkojen kanssa. Sen lisäksi mentiin taas kahden esteen kiertoa ja kontaktiharjoituksia A:n alastulolla.

Kuten yleensäkin on hyviä päiviä ja on huonoja päiviä. Tästä päivästä antaisin arvosanan 7+ eli tästä on hyvä taas loman jälkeen jatkaa. 

Mervi