on se niin käsittämättämättömän hienoa katsottavaa, kun sen osaa...

Olin katsomassa kasvattini Jay-Z:n eli Zorron kisaamista paikan päällä Prahassa. Kimillehän tämä taisi olla 9:s kerta kyseisissä kisoissa (täytyy tarkistaa). Nämä oliva Zorrolle toiset kisat ja täytyy sanoa, että kyllä YLPEÄ saa kasvattaja olla tämän parin suorituksista kyseisissä mittelöissä. VARMOJA tasaisia ratoja teki Zorro näissäkin mittelöissä. Nuori koira jolla on vielä vuosia edessä kisakentillä.

Lähdin pe aamuna joten kahta ensimmäistä suoritusta en ollut katsomassa, mutta la-su istuin katsomossa seuraamasssa kaikki suomalaisten startit. Meillä Suomessa on ERITTÄIN hyviä ohjaajia ja ERITTÄIN hyviä koiria! Suosituin muunnos alkaa olla malit, mutta onneksi meillä on ohjaajia jotka "luottavat" vielä mustiin :-)

Zorro starttari pe 3 x, la 2 x ja su finaaleissa 2 rataa. Tulolokset 1 rata 5 sija 67, 2 rata 0 sija 2, 3:s oli joukkuerata jolta 5 vp. Tuo ensimmäinen joukkuerata ei sujunut suunnitelmien mukaan, joukkueen tulokset 0, 10, 5 ja 10 eli sijoitus ei ollut kummoinen. La Zorro starttari hyppyradalla ja sai hienon 0 tuloksen sija 8, agi radan jätti väliin ja sitten taas joukkueradalta hieno 0. La joukkueen radat oli kaikenkaikkiaan parempia eli 3:lla nollalla ja yhdellä yliaikaisella 5:lla joukkue sijoitus oli la 3:s. Kokoinastulokissa suomen joukkue tuli kuudenneksi. Su Zorron ensimmäinen rata 0 sija 8:s ja toinen rata 5 vp joka oli käsittämätön pieni hipaisu pituuden ensimmäiseen osaan (tuo hipaisu ei kaatanut tai siirtänyt osaa, mutta tuomari katsoi tuon virheeksi). Zorron ja Kimin lopullinen sijoitus oli 9:s.

Oli hienoa taas kerran olla seuraamassa noissa kisoissa! Ensi keväänä sitten Ranskaan. Kuka/keitä siellä on ensi vuonna mukana jää nähtäväksi. Nythän mukana joukkueessa oli monta upeaa belgiä, joista ainakin pari jäänee ikänsä puolesta "eläkkeelle" eli uusilla tähdillä on mahdollisuus :-) Parin vuoden kuluttua mukana saattaa olla joku uusikin F N koira, saapa nähdä!

Kiitos Kimille, että olet ollut (ainakin vielä) uskollinen mustalle muunnokselle :-)
Kiitos vaimollensa Marille, että mahdollistat Kimin harrastamisen!

t. Mervi joka lähtee tänään treenaamaan oman koiransa kanssa ja osallistuu sitten to hieman pienempiin kisoihin

ps. toivon mukaan joku päivä saan lisää näitä pikku Zorroja

zorro_fmbb2014.jpg