viime kertaiset treenit jäivät huomioimatta synttärihumun takia.

Tänään on siis takana kymmenennet viralliset treenit. Tätä jaksoa on jäljellä vielä kahdet ja sitten päästäänkin varmasti jo tositoimiin seuraavalla jaksolla, kun ei olla enää aloittelijoita ;-)

Eli tänään tehtiin valvovan silmän alla 4 riman ja kahden putken yhdistelmätreeniä. Koira jätettiin ensimmäisen esteen taakse odottamaan käskyä (välillä odotti ja välillä ei). Ensiksi mentiin ihan vain kahta ensimmäistä "hyppyä", sitten siihen lisättiin yksi takaakierto, senjälkeen taas yksi este lisää normi hyppynä. Kun nämä neljä oltiin saatu menemään sujuvasti hyvällä vauhdilla niin lisättiin senjälkeen putki joka oli noin 90 asteen kulmassa tuosta neljännestä hypystä, hypyn ja putken väliin tehtiin ns. persjättö eli ohjaaja vaihtoi puolta jotta tuon putken jälkeen tuli sujuva siirto seuraavalle putkelle joka vietiin sisään ns. "väärästä" päästä.

Kivaa oli ja koira tuntui taaskin tykkäävän. Kouluttajan mukaan Noble on estehakuinen koira joten opettaminen lienee tämänkin koiran kohdalla tähän lajiin on helppoa. Riittääkö tämän ohjaajan taidot vieläkään SM-tasolle saakka jää nähtäväksi. Tosin Noblella on jo ns varaohjaaja jonka taidot riittävät vieläkin korkeammalle :-)

Jännä nähdä oppiiko poika samat taidot suurinpiirtein samassa ajassa, kuin iskäkoira. No senhän näkee sitten keväällä 2016 missä mennään....