ja kuten sanotaan odottavan aika on piiiiitkääää........

niin se todellakin oli ja siinähän meinasi käydä "hullusti". Onneksi kuitenkin loppu hyvin kaikki hyvin.

Pennut joita odotettiin syntyväksi kaksi viikkoa sitten syntyivätkin sitten hätäsektiolla viime la 6.8. Pentuja tiedettiin olevan kaksi, koska jouduin käymään ell kaksi kertaa tarkistuttamassa pentujen olevan elossa. Lauantaina vihdoinkin alkoi ns avausvaihe, mutta koska varsinaisia supistuksia ei tullut niin ell sitä piti taas lähteä. Pentujen sykkeet olivat huonot joten Rose leikattiin. Saatiin narttu ja urospennut jotka olivat tosi virkeitä ja niillä näytti kaikki olevan hyvin. Rose jouduttiin nukuttamaan uudestaan, koska todennäköisesti nukutusaine ei sopinut eikä vasta ainekkaan näyttänyt tepsivän. Onneksi kuitenkin Rose tokeni ja se hyväksyi pennut heti hyvin, vaikka olikin tokkurainen.

La - su välisen yön nukuinkin sitten pentujen ja emon kanssa pentulaatikossa ja tuli taas todettua, että kyllä kasvattajana on helppo olla. Ei enää tämän ikäisenä pysty tällaisiin suorituksiin. Olen kuitenkin tosi onnellinen näistä kahdesta joista toinen tietystikin jää jatkoon Hämeenlinnaan Jonnan koiraksi.

Nyt sitten ajellaan Hki-Vantaa-Nurmijärvi-Hämeenlinna väliä tiuhaan eli usemman kerran viikossa, koska edelleenkään oma uusi taloni ei ole valmis :-(

v_pennelit.jpg