Finn Noir Jay-Z "ZORRO" & Kim Kurkinen edustivat UPEASTI agilityn MM-kisoissa Bolognassa tänä viikonloppuna. Lauantaina hyppyradalta 0 sija 35 ja sunnuntaina agiradalta 0 sija 20. 
Loppusijoitus maxeissa 12:sta! 

tässä linkki josta voi käydä katsomassa Zorron hyppäri ja agirata. 

https://www.youtube.com/watch?v=HXL3RxlnbhE&index=9&list=PLgisZbGvEppWGZxg1YecgXOovYiIkO75b

https://www.youtube.com/watch?v=l7p1CX2DJgA

Matkani tuonne Bolognaan varmistui vasta torstaina joten kyseessä oli todellakin ns. lentävä lähtö :-) Perjantai aamuna hommasin lipun ja varasin hotellin. Klo 13.30 lähdin töistä pakkaamaan, kun kone lähti klo 16 kohti Milanoa. Olin katsonut juna-aikatauluja Milanosta Bolognaan. Lento oli perillä Milanossa klo 18 paikallista aikaa ja siitä kestää hyvällä tuurilla 50 min Milanon Central asemalle josta tuo juna lähti kohti Bolognaan. Tunnin kestävä pikajuna olisi lähtenyt klo 19.30, mutta siihen en arvellutkaan ehtiväni. Seuraava lähti klo 19.50 ja siihen ehdin nippa nappa. Olin Central asemalla 19.35 ja pienellä etuilulla sain kuin sainkin ostettua lipun tuohon junaan ja todellakin juoksin yläkertaan ja melkein perimmäiseen nurkkaan ehtiäkseni tuohon junaan.

Tuolla junalla matkaaminen kesti reilut 2 h joten perillä Bolognan asemalla olin klo 22 jälkeen. Vaikka olinkin haaveillut meneväni syömään hyvin sinä iltana, unohdin sen ja kävin ostamassa palan pitzaa ja limun ennen hotelliin menoa. Hotelli oli aivan Bolognan juna-asemaa vastapäätä joten sinne ei onneksi enää kestänyt pitkään.

Seuraavana aamuna heräsin kyllä hyvissä ajoin, mutta minulla ei ollut mitään muuta tietoa kuin pysäkin nimi ja että juna tuonne kisapaikalle kestäisi parisenkymmentä minuuttia. Sitä en sitten tiennytkään, että juna kulkisi vain kerran tunnissa. Tuon tiedon sain aamupalalla, kun kysyin parilta naisihmiseltä jotka näyttivät vaatetuksensa perusteella olevan menossa samoihin karkeloihin. Naisilla oli yllään SUOMI paidat :-) Eli lauantai aamun aamiainen jäi vähän lyhyemmäksi kuin olin ajatellut. 

Katsoin vain lauantain radat ja Kiminkin näin ihan pikaisesti heti silloin alueelle tultuani ja kisasuorituksen jälkeen. Jos on mukavaa käydä katsomassa belgianpaimenkoirien omia MM-kisoja niin kyllä oli kiva olla katsomassa näitäkin suorituksia. Ihan ÄLYTTÖMÄN hyviä koirakoita! Tosin oli siellä pari sellaistakin maata mukana jossa ei varmastikaan ole yhtä kova taso, kuin muutamilla muilla mailla. Tämä jos mikä on mielestäni huippu urheilua. Se yhteistyö mikä näillä ohjaajilla on koiriinsa, on ihan käsittämätöntä. 

Jos joku kysyy minulta oliko tässä(kään) mitään järkeä eli matkustaa yhden päivän takia tuonne niin mielestäni oli EHDOTTOMASTI! Olen sitä mieltä, että välillä pitää tehdä vähän hullujakin asioita ei kaiken pidä olla aina niin järjellä ajateltua :-) Ja sitäpaitsi lauantaina löydettiin tyttöjen kanssa tosi hyvä ravintola jossa sitten viihdyttiinkin vähän pidempään. 

Tänään oli ihan pakko käväistä itsekin tänään treenaamassa ja vähän fiilistelemässä. Huomenna sitten päästään taas Juhan valmennukseen. Mielenkiinnolla odotan olisiko joku Bolognan rata meilläkin huomenna ;-)

Ensi vuotta odotellessa....