Aikamoista hulinaa on ollut nämä 2 viimeistä viikkoa...
Onneksi Sylvin synnytys oli silloin maanantaina. Seuraavana yönä heräsin puoli viisi siihen, että olin kipeä. Loppuviikko meni sitten sairastaessa ja itse asiassa vasta nyt melkein 2 viikka myöhemmin alkaa olla kunto kohdillaan. Kiitos pojilleni koirien ulkoiluttamisesta!

Mutta sitten niihin ihku ihanaisiin pentusiin. Käyn aina la tai sunnuntaisin katsomassa miten ovat pentuset edistyneet. Johanna on ollut lomalla ja on vielä ensi viikonkin joten tarkan silmän alla ovat nuo pennelit olleet nämä ensimmäiset päivänsä.

Hyvin on tasaisen kokoinen tuo pentue. Yksi pojista on hieman pienempi, mutta eipä sitäkään erota ensisilmäyksellä tuosta katraasta. Silmät ovat alkaneet jo hiukan aueta, joten varmaan jo alkuviikosta maailma aukenee.

Viikon kuluttua he saavatkin jo elämänsä ensimmäisen matokuurin ja seuraavalla viikolla on tiedossa jotain vähän parempaa eli jauheliha maistiaiset.

Kyllä niissä jo tietynlaisia luonne erojakin on nähtävissä. Yksi pojista on aina eriaikaan maitobaarissa ja tykkää nukkua yksin ihan eri puolella laatikkoa kuin muut sisaruksensa. Yksi pojista ja toinen tytöistä ilmaisee mielipiteensä suht kova äänisesti eli selviä F N pentusia ovat nuo kaksi wink

Tänään laittelen eilen ottamani kuvat tuonne kasvatit osioon K-pentue sivun alla olevan linkin lisää kuvia K-pennuista. Käyppä katselemmassa. Kuvia lisäilen sinne viikon välein. Tänään illalla siis eilen ottamani (ei hyvälaatuiset, koska on aika pimeää) kuvat.