niin se pentuaika taas vierähti... Eilen lähti emo yhden poikasensa kanssa kotiinsa Hämeenlinnaan. Primadonnan nimeen eteen voisi kai jo nyt laittaa tuon TVA-tittelin :-) Kaarina on tähän mennessä tehnyt kaikista 3 edellisestä koirastaan TVA:n joten tuskinpa tämäkään tulee olemaan poikkeus...

Tervu neito lähti Katjan kanssa Janakkalaan ja tulee myös treenailemaan tottista Kaarinan pennelin kanssa. Kiva, että nämä tytöt jäivät asutelemaan lähelle toisiaan.

Sitten meidän erikoisin tapaus, IHASTUTTAVA Passion jäi naapuriin Tarjalle joilla oli aiemmin Dagon sisko Heartbreaker. Luulen, että hän on ainut Suomessa syntynyt ns. tan pentu eli groenendael ruskeilla merkeillä.

Paradis on täällä urosteni ilona ;-) vielä tiistaihin saakka jolloin Anniina ja Eriika tulevat häntä hakemaan ja agilitykoiraahan tästä kai aletaan sitten rakentelemaan.

Ensi viikonloppuna lähdetään Gigon ja Noblen kanssa sitten erikoisnäyttelyreissulle Jyväskylään. Sinne on ilmoitettu 7 F N koiraa. Sääli etten tänä vuonna saanut Gigolle kasaan jälkeläisryhmää... No ehkä ensi vuonna on sitten kaksi, sekä groenendael että tervueren ryhmässä. Jos saisi vaikka noita Qojotesin poikia paikalla ja tämän oman kasvattini tästä P-pentueesta.

Mervi