Käväisin äidin luona ja samalla Kuopion asuntomessuilla.

Palaan maanantaina entisen työnantajani leipiin 5,5 kk poissaolon jälkeen. Sopimus allekirjoitettiin eilen ja uusi henkilökortti on taskussa. Hieno on fiilis! Nykyinenkin työpaikkani oli tosi kiva,mutta yli 21-vuoden työrupeaman edut painoivat valinnassa enemmän. Työmatkani pitenee aikalailla. Nyt kun se oli reilu kilometri niin uuteen paikkaan on viisi... Mitenkähän sitä taas tottuu . Joudun nousemaan ainakin 10 minuuttia aiemmin.

En ole vielä saanut kuin kaksi kuvaa kasvattajaryhmästäni erikoisnäyttelystä. Laitoin sen näyttelykuvien alle, sieltä voi käydä kurkkaamassa meidän "kaunottaria". Kiitos Hanne kuvista! Ensi vuonna Seinäjoelle on tulossa uusi ryhmä. Tosin myös vanhaakin kalustoa on lupautunut mukaan.

Penturintamalla ei vieläkään mitään uutta. Elokuussa haen Iran meille, ettei juoksu pääsisi menemään ohi. Voi kyllä olla, että Sylvin juoksu tulee aiemmin. Klaaralla nimittäin on alkanut juoksu ja se voi laukaista Sylvin juoksun. Myös Alexia merkkailee aika lailla. Sen juoksua en kyllä odottele ennen lokakuuta. Mutta kuten aina ennenkin mikään ei koskaan mene kuten suunnitellaan...

PK harrastajat nyt HUOMIO!
Kennel Acmen on päättänyt käyttää "meidän" Turoa eli Garconia jalostukseen.  Odotettavissa keväällä 2011 palvelualttiita belgianpaimenkoiria.
lisätietoja heidän sivuiltaan.

Mukavaa loppukesää,
Mervi & klaani