Napoléon ja Tor jatkavat tasaisen varmaa työskentelyään tuolla kolmosluokassa. Viime to upeasti jo palkintopallilla kovassa seurassa hyp 0 sija 3, toinen agi rata harmittava yhden riman pudotus (okseri). Muuten olisi poikain ensimmäinen tuplanolla ollut siinä....

Su kisailtiin samoissa kisoissa Järvenpäässä JAU:n kisoissa. Tuomareina oli  Pavol Vakonic ja Martina Vakonicova (Slovenia). Haasteelliset, mutta suoritettavat radat ja Leo oli koirakoista ainut joka sai jokaiselta radalta tuloksen. Kaikilta 3:lta radalta ainoastaa 5 vp jotka todellakin olivat vain ja ainoastaan ohjaajan pienen pieniä ohjausvirheitä. Itsellänikin meni pitkästä aikaa suht kivasti ja jäi todella hyvä mieli kisoista kokonaisuudessaan. Ensimmäiseltä radalta tehtiin 0 ja hiuksen hienosti meni palkintopallin sijoitus tällä kertaa meidän ohi, mutta oltiin neljänsiä. 2 muuta rataa hyl, mutta varsinkin hyppäri meni niin älyttömän hyvin, yhdellä esteellä en katsonut koiraan joten se hyppäsi yhden esteen liikaa, mutta muuten toimi kuin enkeli tuo ihana Gigo.

Eilen käytiin kokeilemassa Noblen kanssa epiksissä ulkokisoissa ja kyllä tiputtiin taas KOVAA ja korkeelta :-( Voi viude, että tuo koira voi käydä KUUMANA. No kyllä kävin minäkin niiden parin harjoituskierroksen jälkeen. En niinkään koiralle, koska eihän se mitään luonnolleen voi. Tuli vain taas se olo, että hyvä koira menee minulla hukkaan. Pystynkö koskaan ikinä ohjaamaan tuota koiraa sen vaatimalla tavalla. Nämä on niitä kysymyksiä joita varmasti jokainen agilityohjaaja kysyy joskus (usein) itseltään!? Vaikka onkin ns. harrastelija tässä lajissa niin haluaisihan sitä, että tuloksiakin tulisi. Mutta en minä luovuta, tämähän vain tarkoittaa sitä, että keskitytään taas hiukan enemmän tuohon koiran rauhoittamiseen ja kauempaa ohjaamiseen.

Eli näillä mennään ja toivotaan, että kesän aikana tapahtuisi kehitystä narun tässäkin päässä :-)