Hienosti jatkoi Zorro su Halli SM-kisoissa. Ensimmäiseltä radalta hienosti 0 sija 3. Valitettavasti finaaliradalla Zorro otti puomin alastulolta 5 vp joten mitalisijoille ei tällä tuloksella ollut asiaa.

Zorro lähtee kuitenkin edustamaan Suomea heinäkuussa Itavaltaan EO-kisoihin. Upea ryhmä on tuonne taas lähdössä ja hienoita tietysti on se, että maxi koirien joukossa on yksi groenendaelkin mukana ja se on meidän UPEA Zorro <3

Gigo teki puomin alastulolta 5 vp ja yhden pyörähdyksen takia tuli vielä hiukan yliaikaa joten finaaliin ei tällätuloksella ollut asiaa. Gigon on kuitenkin iha PARAS! Sen kanssa on vaan niin älyttömän ihana kisata :-) Gigon poika Napoléon teki melkein 0 eli otti hiukan yliaikaa joten sekään ei päässyt finaaliin. Noissa "isoissa" kisoissa suhteutetaan ajat nopeimpien koirien mukaan jolloin valitettavasti varmoilla mutta hitaammilla koirilla ei ole tuonne 10 parhaan joukkoon asiaan kun noiden bortzujen ajat onnistuessaan ovat ihan huikeita.

Onnea Kimille ja kaikille joukkueeseen valituille! Huikeita suorituksia tuli taas nähtyä... Suomessa on todella kova taso agilityssä.