Finn Noir Gimi-R ja Mari ONNEA! Suomen tokojoukkueelle hopeaa Belgianpaimenkoirien MM-kisoissa Italiassa.
Henkikökohtainen sijoitus oli 7. Mutta täytyy sanoa, että Maxin ja Marin tottistelu oli aivan USKOMATTOMAN HIENOA katsottavaa.
Jos tuota F N koirille tyypillistä suht kova äänistä ääntelyä ei olisi niin sijoitus olisi varmasti ollut aivan toinen.
Mutta minkä teet, kun koiralla on vaan niin uskomattoman kova halua tehdä töitä eikä ohjaaja ole koiran mielestä tarpeeksi nopea :-).
Max oli päässyt kisapaikalla yhtenä koirakkona Italian televisioon tottistelemaan. Toivottavasti saan joskus tuon pienen pätkän nähtäväkseni.
Käsittääkseni joku oli sen siellä videoinut.

Hazy Dazy oli tosiaan varsin "naked" joten mitään suurta meriittiä ei tällä kertaa tullut. Lauantaina Kiiu oli AVO ERI3 ja su EH juurikin tuon karvan puuttumisen takia.

Kumpikaan uroksista joita olin toivonut näkeväni Italian reissulla ei ollut paikalla. No ehkäpä jompikumpi tai molemmat ovat sitten Ranskan erkkarissa...

Ninan kanssa todettiin eilen kotiin palatessa, että Rooma on nyt niin nähty eli ihan hetkeen tuskin sinnepäin suunnataan. Olimme niin odottaneet hyvää Italialaista ruokaa, mutta toisin kävi. Perjantain ruoka jäi ravintolassa lautaselle syömättä ja siirryimme lauantaina pizza linjalle. Su käytiin hamppareilla Mac Donald:ssa. Tänään jopa työpaikkaruokalan ruoka maistui hyvältä :-).

Seuraava reissuhan on sitten Tallinnaan kesäkuussa. Se on myös ns tyttöjen reissu eli Sinine Salong ja Troika here we come...