Kiitos Ninalle taas ihan älyttömän ihanasta reissusta!
Pientä hankaluutta tuli ihan viime metreillä. Oltiin lähdössä näyttelyalueelta ajelemaan kohti lentokenttää, kun meidän Tomppa päätti että nyt riitti höpinät ja ns veti töpselin irti.
No tämä ei ollut kuin pieni takaisku, koska meillähän ihan ilmiömäinen suuntavaisto. Tosin aikataulu (taas kerran) oli hiukan tiukka kentälle paluuseen. Ja kun sitten tekee esim sellaisen tunnin ylimääräisen lenkin niin eipä siinä paljon juomataukoja pidelty, että ehdittiin koneeseen.
Kentällä oltiin 25 yli 6 kun kone lähti klo 19.05. LIppuluukulla (onneksi) Nina huomasi, että kamerahan oli tietty jäänyt vuokra-autoon... Siinä kohtaa ei hymyilyttänyt, mutta koneessa sitten jo kyllä vähän. Mehän siis ehdittiin ihan hyvin tälläkin kertaa. Kamerakin haettiin autosta, ladys roomissakin käytiin ja minä join vielä kahvitkin kentällä. Ehtiihän sitä kaikenlaista, jos on halua wink

No siitä Ranskan erkkarista senverran, että pari urosta jäi hyvinkin mieleen. Täytyy tutkailla hiukka sukutauluja josko niistä joskus olisi tuleva F N isäkoira. Oli todella kiva nähdä monia ystäviä jo vuosien takaa. Esitinkin yhden lemppari uroksistani  Violet le Duc de la Foret d'Olifanin. "Me" tultiin toisiksi. No se ei kyllä ollut minun ansiotani vaan tuo koira on kyllä vaan niin älyttömän hyvä. Violet on sukua käyttämälleni urokselle Rhesus de la Foret d'Olifanille joka on muuten K-pentueeni tuleva isäkoirakin.

Nyt ei sitten loppuvuodesta hirveästi reissuillakkaan (ehkä Ruotsissa), koska meille toivottavasti ihan kohtapuoliin olisi tulossa seuraavat F N mutiaiset.

Mervi