Eilen käväisin katsomassa Hämeenlinnassa Enksua..
Otin Nurmijärveltä Maaritin ja Milon kyytiin ja Alexia tietty oli myös mukana.

Kyllä on sisko ja sen veli niiiiin samanoloisia. Maarit erehtyi (ainakin ) kerran ja otti Enksun syliinsä, kun luuli sen olevan Milo. Näytti Enkelille kissaa ja ihmetteli miten se Milo ei yhtään välitä, vaikka on kissa naaman edessä. Täytyy myöntää, että kyllä minunkin piti pariin kertaan tarkkaan katsoa kumpi on kumpi.

Noki koira on aivan ihana.  Se varmaan jo luuli, että Alexia on tullut sinne "sitä varten"... Näyttää hiukka sille, että Alexialla saattaisi pikapuoliin alkaa juoksu.

Matka meni tosi hienosti. Milo nautti lounaaksi Alpakan tai Laaman sitä itseänsä ja siksipä pojalle tuli huono olo pois lähtiessä. Muuten se nukkuivat  emänsä kanssa sulassa sovussa auton taka boxissa.

Myös uusia pentusuunnitelmia tehtiin Jarmon ja Pian kanssa Zannonin Taran suhteen. Niistä sitten vähän myöhemmin pentusivuilla. Kaksi urosta on käytettävissä. Vielä ei ole lyöty lukkoon kumpi se näistä on. Taralle tehdään pennut myös kennel Zannoniin. Vielä ei ole ihan varmuutta kumpiko Taina vai minä käyttää sitä ensin. Taran pennut lienevät kuitenkin joskus vuonna 2011.

Kiitos taas Päiville ja Jampalle kestityksestä!

Mervi