Kaarina ja Kiira osallistuivat helmikuun 8 kevään ensimmäisiin tokon kisoihinsa Janakkalassa. Tulos 206 p ja sija 6. Tuomarina toimi Aino Juhatalo-Kakkola. Kaarinan mukaan Kiira teki tähän mennessä parhaan suorituksensa. Tosin tuomari ei ollut samaa mieltä...

Kati ja Geena ensimmäisissä VOI luokan kisoissaan. Katin mukaan tuomari Kaisa Lähdesmäki oli tarkka ja tiukka, mutta perusteli kaikki pistemenetykset hyvin. Valitettavasti liikkeestä istuminen nollille, Katin mukaan oma moka. Tulos 243p II tulos ja sija 2. Tässä taas parivaljakko joka kilpailee kohta EVL:ssä. Hyvä Kati ja Gee!

Kaarina ja Kiira osallistuivat maaliskuussa Janakkalassa pohjoismaiden mestarin Crista Enqvistin toko koulutukseen. Crista kehui Kiiran luonnetta ja tottelevaisuuden halua. Kiira on hieman liian innokas ja käyttää mielellään ääntänsä jos/kun liike ei suju ohjaajan mielen mukaan. Toko kisoissahan on nykyään kaikenlainen ääntely kielletty ja tuomari voi keskeyttää kisan, vaikka liikkeet sujuisivat kuinka hyvin... Siinäpä uusi pulma Kaarinalle ratkaistavaksi. Miten saada Kiira hiljaiseksi. Itselläni tuossa makaa jaloissani samanmoinen "veijari" ja esim lenkillä ainut millä sen saa hiljaiseksi on laittaa keppi suuhun. Mitähän toko tuomarit tykkäisivät siitä?

Tsemppiä molemmille koirakoille!

Mervi