Melkein 2-viikon reissu takana. Mukavaa oli, mutta kyllä on taas kiva olla kotona.

Lähdimme Katin kanssa reissuun pe 3.5. Ajatuksena oli ajella hissukseen kohti Pisekkiä. Laiva rantautuu niin myöhään, että olin varannut 1 yöksi hotellin suhtellisen läheltä Travemundeä, että pääsisimme nukkumaan suht normi aikaan. Heti laivalla huomasin, että Katin narttukoira käyttäytyi vähän "oudosti". Trialla alkoi juoksu.... Tämä hiukan hankaloitti matkaamme, mutta onneksi hyvin käyttäytyvä herrasmies Gigo ymmärsi ettei tässä ole vielä tosi kyseessä :-) 

Toko koirakoita kennelistäni oli ilmoitettu CAT2 Marquis & Mari Kiuru ja CAT3 Kiss and Tell & Kati Nyman. Valitettavasti kummankaan suoritukset eivät yltäneet parhaimpaansa, mutta hienoja osioita oli molemmilla. Trian ja Katin suoritukseen vaikutti varmasti Trian alkanut juoksu sekä se, että Tria joutui olemaan häkissä kentän laidalla noin 8 h ennen omaa suoritustaan, koska juoksu nartut osallistuvat aina viimeisinä.

Agilityn osalta varsinaiset kisat alkoivat pe. Osallistujia oli ilmoitettu 146/24:stä maasta. 
Finn Noir koirien tuloksia;
1 HYP
Jay-Z 10 vp sija 72-73
Just a Gigolo 0 vp sija 36
Napoléon 10  vp sija 80
Miracle HYL

2 AGI
Jay-Z 5 vp sija 13
Just a Gigolo 5 vp sija 18-19
Napoléon 5 vp sija 31
Miracle HYL

3 HYP
Jay-Z 0 vp sija 7 FINAALIIN
Just a Gigolo 0 vp sija 20
Napoléon 5  vp sija 50
Miracle 0 sija 8 FINAALIIN

4 AGI
Jay-Z ei osallistunut
Just a Gigolo 0 vp sija 20
Napoléon HYL
Miracle HYL

Näiden 4 radan jälkeen LOISTAVA koirani Gigo oli ranking listan sijalla 1. Tämä oikeutti meidät saamaan ns. Lucky Loser paikan Finaaliradalle. 

Sunnuntain finaalipäivä oli kyllä varsin hektinen. Ensimmäisen radan juoksujärjestys oli arvottu ja tuon 1 radan jälkeen 2 rata juostiin käänteisessä paremmusjärjestyksessä. Minä starttasin Gigon kanssa ennen Zorroa. Sain 10 vp (kielto ja riman). Zorro teki loistavaa työtä kuten aina ja tuloksena 0. Miracle ja Annett samoin 0.

Toisella AGI radalla jätin Gigon takaakierron jälkeen hetkeksi silmistäni ja niin kävi, että 3 viimenen este olisi ollut keinu niin sinne pujahti putkeen eli HYL samoin viime vuoden pronssimitalisti Miracle otti HYL. Zorro starttasi sijalla 9 ja kartturi Kim osoitti, että kisaajan hermot ovat rautaa ja teki taas UPEAN 0:n.... Tuossa vaiheessa kasvattajan verenpaineet oli jo todella koholla ja jokaisen seuraavan kilpailijan radat nosti sitä vaan korkeamalle :-) Yksi toisensa jälkeen teki virheitä tai hyl, ainoastaan sijalla 1 ollut loistava koirakko teki puhtaan suorituksen ja piti ykköspaikkansa. 

Finn Noir Jay-Z ja Kim Kurkinen UPEASTI HOPEAA! 

Paljon tuli tälläkin matkalla opittua ja oli älyttömän hienoa itse osallistua näihin karkeloihin. Haluan kiittää kaikkia ihania ihmisiä kehänlaidalla tuestanne ja tsempityksestä! Kiitos koko agilityteam Tanja, Christa, Antti, Marko, Tor ja Kim! Te olette ihan huikeita!

Täysin ulkopuolinen ihminen yritti sabotoida kisaamiseni, mutta onnekseni voin sanoa ettei onnistunut! 

Erittäin onnellinen kasvattaja ja kisaaja Mervi & Gigo <3

Kiitos kuvasta Miia Lönnqvist

team_fmbb2019.jpg

fmbb2019_sija1.jpg