Gigolon kanssa käväistiin rajan takana tähtäimenä saada se 3:s CACIB. Ja tulihan se sieltä, itse asiassa kaksi :-) eli 7.9 SERT CACIB ROP ja BY V-13 titteli. 8.9. SERT CACIB ROP ja BY MVA.

Valkovenäjällähän koiran voi saada juurikin tuossa näyttelyssä kahdella SERT:llä valioksi. Itse en tätä näyttelyyn ilmoittautuessa tiennytkään vaan valistunut kasvattini omistaja tuon minulle kertoi pari viikkoa ennen näyttelyä.  Nyt sitten on tämän vuoden tavoite tullut saavutettua eli ensi keväänä (toivottavasti) saamme sen viimeisen puuttuvan CACIB:in C.I.E titteliä varten ja Gigolle asetetut tavoitteet on siinä. Ensimmäisen ja ns viimeisen CACIB:in välillä pitää olla vuosi ja päivä ennenkuin koirasta voi tulla C.I.E tai C.I.B.

Ajattelin keväällä, että yritän saada Gigon mah pikaisesti valio luokkaan. Avoimessa, kun on yleensä niiiin paljon koiria. No nyt se tuli aiemmin kuin ajattelinkaan tuon Valkovenäjän valioitumisen kanssa. Eli messukeskuksessa nuorukainen esiintyykin sitten jo valio luokassa.

Nyt sitten keskitytään tuohon agility hommaan ihan täysillä ja tosiaan siinä tarkoituksena startata virallisissa ensi keväänä. Ehkäpä jatkamme tuota perustottiksen harjoitteluakin ja ainakin BH on tarkoitus suorittaa jossain vaiheessa. Muita tavoitteita en ole meille asettanut vaan katsellaan mitä jaksetaan ja keksitään.

Kiitos vielä Katille matkaseurasta! Pikkusisko Kiss and Tell sai myös tuolta samaiselta matkalta 2 x JUN SERT ja tuliaisina Katilla ja Trialla BY J MVA ja BY J V-13 tittelit, joten paremmin kuin hyvin meni tämäkin reissu!