Bree voi tällä hetkellä olosuhteisiin nähden hyvin.
Syö, juo ja nukkuu kuten kuuluu. Jokainen päivä on eteenpäin ja koska kuume on ollut nyt poissa koko kotihoidon ajan niin uskallan jo toivoa, että Bree selviää.
Maanantaina se menee ensimmäiseen jälkitarkastukseen. Näitä tarkastuksia on kuulemma monta.

Jos jotakuta nyt kiinnostaa paljonko tuo pieni luunsiru on tullut tähän mennessä maksamaan niin noin 3500 euroa. Paljonko loppulasku tulee olemaan niin kerron sen sitten kun tiedän. Tuohon kun lisätään vasemman takapolven leikkaus vajaa kaksi kk sitten 950 euroa niin alkaa olla varmaan kallein schipperken pentu Suomessa arvelisin. Huonoa tuuria tuo luunsiru, mutta kyllä on pienellä koiralla ollut rankka kaksi kk:tta. Mutta Breen luonteeseen ei kumpikaan näistä ole vaikuttanut millään tavalla. Hän on mitä ihmisystävällisin pieni pentu ja hoitajan mukaan mallipotilas.

Erikseen haluaisin kiittää Viikissä teholla ollutta hoitajaa jonka kissalla oli vastaavanlainen episodi aiemmin. Hän oli ystävällinen, positiivinen ja häneltä saimme hyviä neuvoja Breen kotihoitoon. Ja Sirkalle tietysti kiitos Breen jatkuvasta huolenpidosta! Breen ruokkiminen ja lääkitseminen kun on nyt hiukka "taidetta". Sirkalla on seinälle kirjoitettu ohjelappu mitä ja milloin ja missä. Se on sellainen kokopäivä työ johon harva varmaan pystyisi.

Mukavaa viikonloppua kaikille!
Mervi