olipa jännittävä finaali ja super viikonloppu kaikenkaikkiaan....

la joukkuekisassa EHKK:n joukkue jossa oli mukana I-Doll ja Päivi ottivat joukkuepronssia! Ilo teki tuolla radalla 0:n.
SBPKY:n joukkue jossa minä ja Tor olimme mukana oli sijalla 11. Leo ja Tor tekivät hienon 0 ja minä tein 2 kontaktivirhettä, puomin ylösmenolta ja A:n alastulolta. Nuo ylösmeno virheet on hankalia korjailla kun on pitkälaukkainen koira, mutta tuo A:n alasmeno oli kyllä ohjaajan hölmöyttä.

Su I-Doll teki hyl, Napoléon samoin, Gigo eli lue ohjaaja ahnehti taas kerran hiukan liian aikaisin eteenpäin ja siitä "tyhmä" kielto eli 5 vp. Nollia ja finaaliin pääsi Néréide, J-Lo jotka olivat melkein samoilla ajoilla ja peräkkäin sijat 15 ja 16, sitten Jay-Z teki siistin varmistellun nollan ja sija 9.

Finaaliin starttaili ensimmäisenä Täppä ja likka lähti vähän lapasesta tulos hyl, sitten starttasi Zorro ja kyllä oli muuten taas lähellä finaalin epäonnistuminen kun Zorro ampaisi 1 esteen taakse katseli sieltä hetken ja Kimin käskystä kuuliaisesti lähti oikealle esteelle eli kepeille tulos aivan huikea 0, viimeisenä lähti sitten Jolli ja tässä taas nähtiin mitä kaikkea voi sattua... Jonna tiputti omalla kädellään neljänneksi viimeisen esteen ja näin tulos hyl.

Vaikka aamulla kotoa lähtiessäni jännitin omaa suoritustani niin kisapaikalle mennessä jännitys oli poissa. Radalle lähtiessäni oli täysin luottavainen ja tiesin, että jos/kun pidän Gigon katseeni alla niin se(kin) tekee juuri kuten ohjaan. Valitettavasti tuo yhden askeleen ottamatta jättäminen ja liika kiirehtiminen aiheutti tuon kiellon. 

Mutta jos kaikki menee hyvin ja pysymme terveinä niin ensi vuonna kisataan taas samassa paikassa ja ehkäpä vielä useammalla Finn Noir koirakolla. Nytkin meitä oli jo aika monta eli 6 joista 5 oli ns. samasta lähisuvusta. Nälkä kasvaa syödessä ja vaikka emme varmasti Noblen kanssa ensi vuonna näissä karkeloissa olekaan mukana niin haaveena on kuitenkin, että joku vuosi pääsen Noblenkin kanssa näihin kisoihin. Tavoitteita saa ja pitää olla!

KIITOS kaikille mukana olleille, ensi vuonna siis uudestaan!

YLPEÄ kasvattaja Mervi

Jukka Pätynen otti taas upeita kuvia kasvateistani, KIITOS Jukka!

zorro_sm3.jpg