oma aikani on mennyt kohtalaisen kokonaan näissä agility ympyröissä.

Noblella alkaa pikkuhiljaa olla palikat ns. kasassa ja toive on, että starttalisimme 1 luokassa tuossa jossakin kohtaa kesällä. Gigon kanssa jatkamme kisailua, tosin pieni tauko tulee tietysti tuossa sitten kun pennelit syntyvät. Katsotaan saanko ne tarvittavat pari puuttuvaa nollaa agilityn SM-kisoja varten. Kovin oli taas lähellä sen puuttuvan tuplan saaminen eilen, mutta hieman myöhässä yhdessä pesjätössä ja näin meille tuli erittäin harvinainen riman tiputus. Hienoja ratoja kuitenkin tehtiin eilenkin ja harjoituksissa Gigokin on saanut pelkkiä kehuja viime aikoina. Me siis edistymme koko ajan ja se on niin parasta :-)

Kävimme myös muutaman nuoremman kaverin kanssa kuvauksissa ja kaikki näytti olevan hyvin. Virallisisa tuloksia odotellaan Kisulle, Laralle, Lunalle, Leolle, Noblelle ja Täpälle. Silmät oli kaikilla puhtaat.

F N koirakoita alkaa olla aika paljon tuolla agilityn piirissä, mutta yksi uusi tokokoirakin saattaa olla tulossa. Marquis pääsi Kimin vaimon Marin kanssa Etelä Hämeen kennelpiiriin nuorten koirien toko rinkiin. Tuleeko Ötökästä siis toko- vai agilitykoira jää nähtäväksi...

Tasan kahden viikon kuluttua meille on kasattu pentulaatikko valmiiksi uusia tulokkaita varten. Miten sitä unohtaakaan vajaassa kahdessa vuodessa mitä sitä on taas luvassa seuraavien viikkojen aikana.

Hyvää kevättä kaikille ja nauttikaa kavereidenne kanssa tekemisestä!