Pitkästä aikaa hiukan uutisia.

Alexia on niiin ISO! Olin ajatellut etten ultraisi taikka kuvauttaisi sitä vaan odottelisin rauhassa mitä tuleman pitää... Mutta aina (tuskin koskaan) mikään menee suunnitelmien mukaan.

Keskiviikkona oltiin lähdössä lenkille, kun Alexia ihan selkeästi voi todella huonosti. Huolestuin tietysti suunnattomasti, onhan näitä sipun pentuja odoteltu tässä kohta jo aikas pitkään. Alexia autoon ja eläinlääkäriin. Röntgen kuvassa ei vielä pentuja näkynyt, mutta ultra onneksi näytti jotain ihan muuta. Tällä hetkellä vietämme suht rauhallista odottavan koiran elämää ja vielä ensi viikolla käymme tarkistuksessa. Ti tai ke pitäisi sitten tietää miltä tilanne oikeasti näyttää.

Jos kaikki sujuu hyvin niin mitä tod näköisimmin meille syntyy reilun kahden viikon kuluttua ensimmäiset schipperken pennut. Kyllä näitä on odotettu ja toivottu... Sivut päivitetään heti kun/jos jotain tapahtuu!

Seuraavaksi odotellaan sitten Hetan juoksun alkamista. Toivon mukaan heti ensi vuoden puolella saamme myös belgialaisen pentuja. Joita niitäkin on odoteltu jo jonkin aikaa... Mutta HYVÄÄ kannattaa odottaa :-), vai mitä!?

Mukavaa viikonloppua,

Mervi