osallistuttiin Noblen kanssa eilen epävirallisiin agilitykisoihin Ojangossa. Ensimmäistä kertaa saimme suoritettua 17 estettä puhtaasti. Se oli käsittämättömän upea tunne. Vähästä sitä ohjaaja tulee onnelliseksi :-)

Yhdessä kohtaa olin hiukan jäljessä ns. persjätössä muurin jälkeen ja ihan loppupäässä A:n alastulolla Noble liukastui ja se kaatui, mutta siitä se hienosti korjasi asentonsa ja hetken kuluttua jatkettiin rata loppuun saakka. Katsoin tietysti seuraavalle esteelle jatkettuamme, ettei se näyttänyt ontuvan ja heti loppuesteiden jälkeen tutkin sen läpikotoisin ettei arkonut jalkojaan tai kylkiään. Menimme toisenkin kerran tuon saman radan, mutta siinä en muistanutkaan enää ohjata sitä puolivälin paikkeilla kunnolla kaarteessa yhdelle esteelle joka sitten jäi väliin ja tuloksena hyl. Mutta tuon ensimmäisen radan ajalla tulimme siis toisiksi heti Torin kakkoskoiran eli Yodan jälkeen joten belggareille hienosti sijat 1 ja 2 tuossa maxi mölli kisassa.

Meillä on nyt tarkoitus treenata nuo kepit vielä niin hyviksi, että uskallan olla varma niiden toimivuudesta ja toivon mukaan starttaillaan sitten kesällä virallisissa.

Koska Noble on niin erilainen ohjattava kuin isänsä niin saan olla todellakin tyytyväinen tämänkin koiran edistymiseen. Speciaali kiitokset kuuvat taas kerran Annalle ja Juhalle kärsivällisyydestä ja neuvoista tämän kuumakallen ohjauksessa.

On mulla hyvät koirat!