Joukkueen muut jäsenet Tanja & Ansa ja Iida & Kitka. 

Olen jäänyt ihan koukkuun tähän agility harrastukseen :-) Tuskin kuitenkaan olisin lähtenyt taas tälläiselle pikavisiitille tuonne saakka jos ei oma kasvattini olisi näissä karkeloissa mukana.

Lähdin to ip:llä ja to-pe välisen yön yövyin hieman kauempana kisapaikalta, koska kylän hotellit olivat täynnä. Pe aamuna starttasin hyvissä ajoin kohti kisoja, mutta saattaa sitä aiemminkin paikan päällä käynyt joskus eksyä... Löysinhän minä pienen kierroksen jälkeen perille saakka, mutta tietenkin missasin nuo ensimmäiset Hilun ja Zorron radat. 

Kim sai heti ensi yrittämällä molemmat koirat 10 parhaan joukkoon, joten finaalipaikat su oli varmistettu. Finaalipaikan lunasti myös Christa koiransa Cavan kanssa eli 3 suomalaista finaaliin ensimmäisen radan jälkeen. Seuraavankin radan Kim selvitty molemmilla koirilla hienosti eli Zorro sai toisen 0:n ja Hilulle tuomari antoi 5 vp keinun ylösmenolta, vaikka se selkeästi ottikin kontaktin (näkyy myös videolla) eli Hilullekin olisi kuulunut tulla puhdas rata. Zorro taisi olla sijalla 5 tuolla toisellakin radalla.

Sitten vielä lopuksi joukkueen hyppyrata jolla Kimi taituroi molemmille koirille 0 radat ja sen lisäksi vielä Iida ja Kitka tekivät nollan joten Suomen joukkue oli ainut joille tuli tuolta radalta 3 nollaa. Tässä kohtaa Suomi selkeästi sijalla 1.

Eilen la ehdin käydä katsomassa vain ensimmäisen radan, joihin Kim ei osallistunut ollenkaan. Rata oli todella mutainen ja tuolla radalla useampikin koira ja myös ohjaajat liukastelivat. Salomonit upposivat selkeästi pehmeään liejuun ja olisi ollut riski juoksuttaa koiraa tällaisella radalla. Varsinkin, kun kummallekaan Kimin ohjattavista ei tuolla radalla ollut merkitystä.

Kisojen yhteydessä oli myös näyttely ja kävin katsomassa sekä nuo, avo että käy luokan uros kehän. Voipa olla, että sieltä löytyi potentiaalinen ehdokas tulevalle F N pentueelle tulevaisuudessa. Minullahan on 2016 - 2017 pentueiden yhdistelmät jo suunniteltu, mutta Néreiden ja Winn Noirin sulhaset on etsinnässä....

Itse lähdin ip:llä ajelemaan kohti kenttää, että ehtisin iltakoneella takaisin Suomeen. Ehdin juuri saada Sarilta viestin, että Suomi oli ottanut joukkuekultaa :-) Hilulla puhdas nolla, Zorro otti vitosen A:n alastulolta ja Tanja & Ansa 5 vp.

Nyt on kuohuva jääkääpissa odottamassa kilistelyä kunhan Kurkinen kotiutuu. On se kyllä uskomaton kone tuo Kurkinen.

Onnea kaikille kisaajille tasapuolisesti! Ensi vuonna sitten Saksaan. 

FMBB2016.jpg