käväistiin kotikaupungissani Kuopiossa 18.3. parin koirakon voimin kisaamassa kyseisissä karkeloissa. Gigo teki ensimmäiseltä hyppäriltä hyvän 0 radan ja sija oli 8:s. Noblen kanssa ei päästy 2 estettä pidemmälle tai siis päästiin, mutta hyllytettiin siis jo ensi metreillä kuten osasin aavistellakin :-) Noble karkasi lähdöstä ja kun kakkos este oli takaakierto niin enpä ennättänyt siinä käskyjä antaa. Tor ja Leo ottivat 5 vp kepeille menolta. Muutehan oli "pojillakin" hyvännäköistä menoa.

Toiseltä agi radalta saatiin Gigon kanssa 5 vp puomin alastulolta ja yhteispisteissä taisimme olla sijalla 15. Tor hyllytti eli ohjaaja teki selkeän ohjausvirheen ja koira teki kuten pyydettiin. Ja Noble rakas jatkoi samaa rataa eli hylly tuli. Mutta siinä päästiin jo aika pitkälle eli taidettiin hyllyttää neljänneksi viimeiselle esteelle. Jonka ohjaaja ottaa kyllä omalle kontolleen täysin. 

Täytyy sanoa, että kyllä oli noissakin kisoissa upeita koirakoita kisaamassa ja ihan isojen kisoijen tuntua. Lauantaina kisat päättyvät klo 23.30 eli aika myöhään meni.

Ensi vuonna taas uudestaan!