eilen starttasi Kim Zorron ja Hilun kanssa ihan virallisissa mittelöissä. Ensimmäisellä radalla hienosti tuplavoitto :-)
Zorron ollessa sijalla 1 ja lainakoira Hilulla sijalla 2. Toiselta radalta Hilulle hyl, Zorro 5 vp (joka käsittääkseni kyseenalainen kontaktivirhe) ja kolmannelta radalta Hilulle 5 ja Zorrolle taas nollavoitto.

Tänään oli sitten meikäläisen vuoro. Ja taas kerran kuulin Juhan sanat päässäni, kun tein sen saman virheen taas mitä usein aiemminkin :-( Varmistin A:n alastulon jolta oli tiukka käännös oikeaan jossa sivuttain takaakiertona hyppy ja hypyn jälkeen piti ehtiä ohjaamaan koira oikeaan päähän putkea. No mitä tekee ohjaaja, ei katso koiraa eikä edes ohjaa tuohon takaahyppyyn vaan ajattelee jo tuota putkea :-( Gigo tietysti luuli, että sinne sitten suoraan.... Joten hylly tuli. Mutta eipä mitä koska radan jälkeen oli taas niin voittaja fiilis tuon koiran tekemisestä :-) Sehän tekee juuri kuten minä ohjaan. Muuten tuo rata meni todella hyvin, kaikki kontaktit meni helekutin hienosti! Ja taas on kisakalenteri auki. Tosin nyt tulee hiukka taukoa, kun tarttee välillä lomaillakin ja nähdä sukua ja kavereita kanssa.

Ihan lopuksi vielä pikku kevennys (omasta mielestä tämä on tosi kiva). Yhden Gigon pojan nimeksi tuli Who is Your Daddy ja kun kyseessä on vielä vääränvärinen veijari niin jotenkin siihen sopii hyvin vastata, että Just a Gigolohan se ;-) 

ps. olen lisäillyt erikoisnäyttelyn kuvia eli m- ja n-penneleiden kuvia. Kasvattajaryhmän kuvakin löytyy tuolta albumit näyttely osiosta, eipä ollut huono sekään.