Eilen Hattulassa oli kisaamassa kiva määrä F N koirakoita :-)

1 luokassa kisasivat Lara Croft ja Jaarli. Ensimmäiseltä radalta Jaarli 10 sija 6 ja Lara 10 sija 9. Toiselta radalta Lara sai 0 sija 5 = LUVA ja Jaarlille 5 vp  sija 7 (kontaktivirhe).

3 luokassa oli mukana allekirjoittanut, siskonsa Jolli, I-Doll ja Noblen äiti Sylvi. Meidän ihka ensimmäiset kolmosen kisat meni mielestäni tosi hienosti, vaikka tulokset eivät siltä vaikutakaan. Ensimmäiseltä radalta otin 15 vp + vähän yliaikaa noiden ylimääräisten kaarroksien takia. Nykyään en ole enää varmistellut kepeille menoa, kun ne ovat sujuneet niin hyvin, mutta tällä kertaa kulma oli meille ehkä haastava ja olisi pitänyt viedä Gigo vähän pidemmälle keppejä kohti siitä vitonen, toinen virhe tuli kun keppien jälkeen oli kolme hyppyä kaaressa ja toinen noista kepeistä oli takanurkassa jonne taas kerran olisi pitänyt viedä pidemmälle, tuosta kielto kun ohitti keskimmäisen esteen ja jouduttiin korjaamaan. Ainoastaan yksi virheistä tuli kontakteilta eli puomin alastulolta tuli sitten se kolmas vitonen. Toinen rata lähti menemään loistavasti ja hyvä moodi oli tuonne neljännelletoista esteelle saakka. Siellä sitten ohjaajalle hetken herpaannus ja Gigo kiersi tuon esteen takaa (= HYL) kun piti tällä kertaa hypätä edestä. Mutta ei haitannut, jatkoimme radan loppuun samalla tapaa, vaikka peli oli menetetty ja olin itse niin äärettömän tyytyväinen taas kerran tuohon koiraan. Se on vaan niin IHANA!

Johanna otti Jollin kanssa tupla nollat sijat 7 ja 9. Ilolle 5 ja 10 sijat 25 ja 26 ja Sylville 2x  HYL. 

Seuraava kisa kyllä katsottuna, mutta sitä ennen käyn katsomassa Prahassa Belgianpaimenkoirien maailmanmestaruuskisoja joissa Gigon velipoika Zorro kilpailee. Se on kyllä hienoa katsottavaa täytyy sanoa! Kasvattaja on siis niin ÄLYTTÖMÄN ylpeä teistä kaikista!