ei kauheasti, mutta täällä kotona kipeänä ollessa ei ihan koko aikaa jaksa maatakaan. Eli lisäsin vihdoinkin yhden välilehden jota minulta on toivottu jo jonkun aikaa :-)

VALIOT/CHAMPIONS alta löytyy nyt kasvattini joilta löytyy etunimen edestä jonkinmoinen titteli. Se mistä olen ERITYISEN YLPEÄ on se, että suhteessa kasvattieni määrään sieltä löytyy aika monta koiraa joilla on jonkinlainen käyttötulos. 

Itseäni hävettää oma saamattomuuteni nykyään, kun ei enää jaksa niin paljon kuin nuorempana. Mutta olen kuitenkin tosi tyytyväinen, että olen opetellut uuden lajin ja omasta mielestäni pärjäilläänkin siellä ihan kohtalaisesti Gigon kanssa.

Joissakin pentueissa on useampi koira(kko) valioitunut kuka mistäkin lajista, jotkut ovat sitten valioituneet useammastakin lajista antaa kasvattajalle todellakin aiheen olla ylpeä. Itselleni merkkaa todella paljon nimenomaan käyttötulokset eikä niinkään tämä näyttelypuoli. Tosin kuten on huomattu, onhan tuossa porukassa pärjätty ihan kivasti näyttelypuolellakin.

Uusia nuoria koiria on aloittanut/aloittamassa kisaamista, joten eiköhän tuo lista tuosta vielä pitene.

Myös seuraava(t) pentueet ovat suunnitteilla ja ihan pientä varmistusta vaille, kuka mikä ketkä.... Sen voin sanoa, että tuleviltakin vanhemmilta löytyy ainakin jommalta kummalta jotain käyttö-ominaisuutta, kuin myös kauneutta. Tosin kauneus on katsojan silmissä eli siitä ei kannata kiistellä. Minun silmiini ne ovat kauniita!

Lopuksi haluan tietysti KIITTÄÄ kaikkia omistajia jotka olette jaksaneet koirienne kanssa tehdä näitä tuloksia! 

Kiitollisin mielin Mervi

kuvassa yksi vanhoista Genevieve jolla ei ole titteleitä, mutta omistaja Mervilleen varmastikin äärettömän rakas ystävä <3

genevieve_2015.jpg