jaahas, jaahas minkä tein :-) Lauantaina oli järjestetty epäviralliset kisat Agility akatemialla FMBB agikisoihin lähtevien tukemiseksi. Menin paikalle treenaamaan Gigon kanssa hieman noita kontakteja kisanomaisesti, mutta kun siinä ilmoittautuessa katselin sitä super mölleille tarkoitettua rataa niin ajattelin, että miksikäs ei...

Soitin Tiinalle joka on nyt pari kertaa treenannut Noblen kanssa ja on "hiukka" kokeneempi ohjaaja haluaisiko hän kokeilla tuon juniorin kanssa kisaamista. Ilmot sisään ja eikun radalle. Kun otta huomioon, että meillä on kepit olleet vielä maassa ja treenikertoja todellakin tuo täydet 10 krt ohjatusti niin eihän sitä kauheasti uskaltanut toivoa. Nuo  super möllien rimat taisi olla jossain 20 cm korkeudessa (ehkä). Ajattelin, että hyvä jos pysyy radalla. Mutta, mutta mitäpä teki Noble?! Hyppyjä taisi olla 10 ja pari putkenpätkää siinä lisänä, mentiin edestä ja mentiin takaa. Ensimmäisellä radalla Tiina ei muistanut ohjata Noblea parille esteelle joten pari kieltoa ja viimeinen rima alas, koska este oli aika lähellä seinää ja tuo liiallinen hidastus aiheutti huonon hypyn. Mutta seuraavalla radalla tulikin sitten vain 5 vp huonosta ohjauksesta putkeen muuten puhdas. Sitten hiukka ehkä innostuttiin ja ilmottiin vielä 3 krt radalle ja sieltä sitten taisi tulla 15 vp. 

Mutta Noblen vauhti on KOVA ja kunhan hiukka treenataan niin voi olla, että Kurkisella on seuranaan toinenkin F N koirakko tulevaisuudessa tuonne FMBB agikisoihin maailmalle! Ei siis minun ohjauksessani, mutta Tiinan. 

Keskiviikkona sitten taas treeneihin jatkamaan siitä mihin viimeksi jäimme.