tänä vuonna kyseiset karkelot järjestetään Mikkelissä. Allekirjoittanut ei ole tuolla mukana, koska pääsin Noblen kanssa TopTeam valmennukseen.

Rotumestaruuksissa kilpailee Kim Kurkinen & Zorro ja Tor Jansson & Leo. Molemmat koirakot toimii todella hyvin ja mitä todennäköisimmin molemmilla hakusessa ensi vuodelle paikka FMBB kisoihin Sloveniaan.

Harmittaa tietysti ettei kennelilläni ole tänä vuonna joukkue edustusta rotumestaruuksissa, mutta ensi vuonna meillä on jo taas isompi määrä kilpailevia koirakoita joten sitten osallistutaan taas kahdella joukkueelle :-)

Kohta lähdetään Noblen kanssa tuonne Ojankoon ensimmäsiin TopTeam valmennuksiin ja odotan mielenkiinnolla mitä nämä leirit tuovat tullessaan. Se mitä valmentajat eilen painottivat agilityssä oli nopeus ja eteenpäin liikkuminen.... No sitä Noblelta ei ainakaan puutu, se miten ohjaaja saadaan juoksemaan vieläkin nopeammin jää nähtäväksi ;-)

Ihanaa viikonloppuan kaikille, nauttikaa yhteisestä tekemisestä! Se mitä olen itse oppinut on se, että koira tekee aina parhaansa se olen minä joka sössin.

Mervi ja loistavat koiransa Gigo ja Noble