Osallistuttiin Gigon kanssa meidän ensimmäisiin yhteisiin agilityn tosimöllikisoihin perjantaina. Johanna sai houkuteltua meidät "aiemmin" radalle, kuin olimme suunnitelleet, mutta hyvä niin...

Kisat pidettiin Riihimäen Seudun Kennelkerhon tiloissa ja ne oli ns keskiyön kisat. Olin ilmoittanut Gigon 2x samalle radalle ja sinne tosiaan lähdettiin vaan katsomaan, että miten se toimii kun on uusia ihmisiä ja koiria paljon paikalla. Ensimmäisellä kerralla meidän edessä meni toinen belggari (narttu) Aisla ja se oli Gigolle vähän kova paikka, kun nuo mustat tytöt on sille niin kovasti mieluisia. Hyvin se kuitenkin lähti menemään ja harmittavasti viimeiselle esteelle en itse ohjannut sitä enää niin siitä kielto eli 5 vp. Toiselle radalle lähdettäessä sitten osasinkin jo vähän varautua ja varmistelin hyvin, että varmasti jokainen este suoritetaan ja saatiinkin sitten puhdas 0-rata ja tulos oli 4:s aika -24,88. Kaikki 3 koiraa palkintopallilla oli bortsuja, mikä ei suinkaan ollut yllätys. Taisi olla ohjaajatkin hieman kokeneempia kuin meikäläinen. Olin todella tyytyväinen tuohon suoritukseemme ja ennenkaikkea Gigon toimivuuteen.

Tämä oli siis meidän ensimmäinen yhteinen kisamme eikä tosiaankaan viimeinen :-). Seuraava kisa on jo katsottuna ei enää tosimölli vaan möllikisat. Eli tarkoitus on hieman käydä katsomassa näitä epävirallisia ennen virallisia jotta sitten keväällä/kesällä päästään tositoimiin.

On se kyllä niin totta, että ne jotka aloittavat tuon agility harrastuksen niin siihen jää koukkuun. Suosittelen!

Mervi