mitään ihmeellisiä sijoituksia ei tullut tällä kertaa, mutta hienoja kokemuksi tuli ja suunnaton into päästä taas treenaamaan :-)

Valitettavasti Johannalle kävi perjantain "lämppä" kisoissa vähän huonosti ja Jonna joutui jättämään koko karkelot väliin. Eli yksilöihin ei valitettavasti päässyt mukaan ollenkaan J-Lo eikä Néréide eikä tietty Rokkitassun Cameron Diaz. Lauantain joukkue kisoissa Jonnan koiria ohjasi varaohjaajat ja heidän ryhmässään kaikki saivat tuloksen, vaikka Jolli etsiskelikin Jonnaa vähän kesken rataa.

Itse osallistuin Gigon kanssa SBPKY:n joukkueessa josta otin hyllyn ns. välistä vedossa. Olin ihan väärinpäin joten Gigo hyppäri esteen väärään suuntaan. Joukkueen muut koirakot saivat tuloksen joista Gigon poika Leo sai parhaimman tuloksen eli 5 vp. Ansa sai 10 vp ja Nuka 15 vp sij ?

Zorro teki joukkueradalla aivan mahtavan hyvä aikaisen vitosen radan, liuikastui A:n alastulolla ja rytmityksen rikkouduttua meni päin rengasta.

Tänään sitten osallistuin ihka ensimmäisiin agility SM-kisoihin ja itselleni jäi tosi hyvä mieli, vaikka hyllytinki esteelle 18 (esteitä 22). Jäin hiukan jälkeen kun tein esteen 17 jälkeen valssia ja ihan hetkeksi hukkasin Gigon jolloin se ihan oman ohjaukseni takia otti hypyn takaa kiertona kun piti hypätä suoraan eteen. Napolén tiputti tuossa samassa kohtaa riman jolloin se sai siitä 5 vp eli ei päässyt finaaliin. I-Doll teki nollan joka oli ihan pikkuisen yliaikainen eli ei finaaliin. Zorro teki suht kivan nollan, mutta valitettavasti sai sitten finaaliradalta kaksi kontakti virhetta eli 10 vp ja lopullinen sijoitus ? Tarkistan ja päivitän huomenna.

Itselleni jäi tosi hieno fiilis ja todellakin ensi vuonna uudestaan, on tämä vaan niin älyttömän kivaa :-)

t. Mervi ja LOISTAVA koirani Gigo!