Tämähän on jo vanha uutinen, mutta näin hienoa reissua ei kannata jättää kuitenkaan kertomatta.

Prahan FMBB kisojen jälkeisenä viikonloppuna Kimi ja Zorro lähtivät edutamaan Suomea Hollantiin WAO:n kisoihin.

Perjantaina Zorrolla oli kaksi rataa. Hyppäriltä 0 mutta agiradalta kieltovirhe ja kontaktivirhe. Kontaktivirhe oli tavallaan aiheeton koska takajalat ottivat kontaktin, mutta sitä eivät kaikki tuomarit katso, etujalat vain. Lauantaina oli kaksi rataa. Hyppäriltä taas hienosti nolla mutta agiradalta kontaktivirhe. Noissa kisoissa kisojen puomi on lyhyempi kuin puomi millä Zorro on tottunut Jankkin hallissa treenaamaan. Juoksukontaktit tekevälle koiralle tuo lyhyempi puomi taitaa teettää ongelmia ns. rytmityksen kanssa.

Finaaliin Zorro lähti sijalta 9.

Zorro teki viideltä radalta hienosti 3 nollarataa joka on kokonaisuutena hyvä suoritus. Varmastikin tuo edellisen viikonlopun matka painoi hiukan tassuissa. WAO:n lopullinen sijoitus pentathlonissa oli 7. 

Seuraavat kisat Zorrolla onkin SM-kisat Oulussa. Katsotaan josko tästä pentueesta olisi ensi vuonna hiukan useampi noissa SM-kisoissa edustamassa :-)

Voi kun joku päivä saisin tästäkin UPEASTA koirasta jatkoa kenneliini. Morsiamen haku on käynnissä.

Tähän lopuksi vielä se, että vaikka tämä koira on erittäin hyvä agilityssä niin on siitä muuhunkin. Jos/kun omistaja antaa vaimollensa mahdollisuuden niin TVA titteli on enemmän kuin mahdollista.

KIITOS taas Kim näistä(kin) hienoista tuloksista!

wao_2015.jpg