Kyllä tätä on odotettukin!

Sylvi & Gimi-R "Max" yhdistelmästä odotamme todellakin huippunopeita agility  taitureita.
Max aloitti agility uransa toukokuussa 2005. Viisi ykkösluokan rataa joista neljä sijalla 1. Toukokuun puolessa välissä kakkosiin ja jo heinäkuun alussa kolmosiin. Lokakuun alussa ensimmäinen voittonolla. Senjälkeen noita voittonollia on tullut liuta lisää. Tämä koira on varmasti yksi nopeimpia groenendaeleita Suomessa. Mutta kyllä Maxista muuhunkin on.
Maxihan kilpaili nuorempana myös tokoa, josta se kuudesta ensimmäisestä kisasta sai 6 ykköstulosta joista viisi oli voittoja ja yksi 2 sijoitus! Neljän vuoden toko tauon jälkeen Max ja Kimin vaimo Mari aloittivat uudestaan tokoilun ja kahden VOI kisan jälkeen joista toisessa sijoitus 3 ja toisessa sijoitus 2 siirto EVL:ään eli kuninkuusluokkaan. Nyt Maxilla on yksi EVL ykköstulos tokostakin eli mitä todennäköisimmin tänä vuonna saamme nauttia tulevan isän TVA titteliäkin. 

Sylvi on vielä suht raakile, mutta on jo osoittautunut erittäin hyväksi agilitykoiraksi hänkin. Sylvi aloitti agility kilpailut huhtikuussa 2009. Pientä alkutakkuamista ykkösissä, kakkosissa sitten ei viihdyttykään kauan ja jo lokakuussa Sylvi kilpaili 3 luokassa. Maaliskuun alussa 2010 ensimmäinen SERT ja reilussa kahdessa kk oli kolme muutakin SERTiä plakkarissa. 2011 maaliskuussa Sylvi olisi voinut aloittaa AVA titteli jahdin, mutta sitten tuli juoksu. AVA tittelit (sekä agi että hyppy)  jäävät siis odottamaan mammaloman loppua. Ne jotka ovat nähneet Sylvin radalla tietävät, että siinä on koira joka on NOPEA! Sylvilläkin on käyty yksi ALO toko kisa ja jatkoa seuraa jahka Johannan aika riittää.

Finn Noir G-pentue on varmasti yksi parhaimmista pentueistani luonteellisesti ja ulkomuodollisesti. Pentueessa on nyt kaksi agility valiota, yksi tottelevaisuus valio joka on myös niin KAUNIS ja yksi muotovalio jossa olisi ollut potentiaalia käyttöpuolella korkeammallekin, mutta omistajan aika ei sitten riittänyt.  Näiden lisäksi vielä yksi narttu kilpailee agilityn 3 luokassa ja on samoin sisarustensa tavoin huippunopea. Kunhan suht nuori ohjaaja saa lisää kokemusta niin tiedä häntä, vaikka saisimme pentueeseen yhden agi valion lisää. Tästä pentueesta ei virta lopu kesken!

Nyt sitten vaan odotellaan, että seuraavat pikku F N mutiaiset syntyvät