Eilen hiukka yllätäen lähtikin jo uuteen kotiinsa Illusia. Olihan se pikkuisen haikea tunnelma, kun perheen pienokainen lähti ensimmäisenä. Hetaa ei meinattu saada pihalla kiinni, kun kuuli pennun itkun autosta. Piti huijata se autoon pennun kanssa ja sieltä sitten "raahata" sisätiloihin...

Tänä aamuna se ihan selvästi etsi puuttuvaa pentua. Kävi tarkastamassa jokaisen pennun erikseen ja uikutti samalla. Mitähän se tänään tuumaa, kun toinenkin pennuista häviää tänään.

Heta lähtee huomenna iltapäivällä takaisin omaan kotiin. Kiitos Tarja ja Jukka Hetan lainasta! Tosin rouva joutuu varmaan päivittäin vielä käymään vieraisilla niiden pentujen luona jotka lähtevät kotiinsa vasta viikon kuluttua. Maitoa vaan tuntuu tulevan ja tulevan...

Viimeinen narttupentukin varattiin ja lähtee myös uuteen paikkaan viikon kuluttua. Joten tänne pääkaupunkiseudulle jää onnekseni kaksi pentua joita tulen toivottavasti useastikin näkemään. Olin jo vähän miettinyt josko jättäisin Ilon itselleni. Mutta kun hyvä koti vanhan treenikaverin kotoa löytyi niin hyvillä mielin annan sen sinne.

Kuvailen pentuja vielä tässä luovutusikäisinä ja ne kuvat laitan sitten sitä mukaa heidän omille tuleville sivoilleen. Jotka ehkä ehdin rakennella valmiiksi tulevana viikonloppuna.

Mukavaa viikonloppua kaikille!
Mervi