niitä on tullut ja tuntuu tulevan suhteellisen tasaiseen tahtiin...

Ihan kaikkia en tänne päivittele, mutta viime viikolla suhteellisen montakertaa yksi tai kaksikin  kennelini koirakoista seisoi palkintopallilla, lienee siis päivitys tässä kohtaa paikoillaan.

Tiistainan oltiin Rimalla ns Frodo Cup kilpailuissa ja ensimmäisellä radalla Zorro ja Kim 0 sija 1, seuraavalla radalla Täppä 5 vp ja sija 2 sekä velipoika Leo 5 vp ja sija 3. Molemmilta koirakoilta tippui yksi rima ja siinä taas oltiin suht lähellä valioitumista... 3:lla radalla saatiin Gigon kanssa pitkästä aikaa hyvä nolla ja sijoituttiin kolmansiksi. Meillä kaikilla olisi näin ollut oikeus osallistua la Frodo Cup finaaliin, mutta syystä tai toisesta emme päässeet paikalle.

Pari päivää myöhemmin Jolli ja Jonna taituroivat taas pari nollarataa sijoittuen molemmilla radoilla 2. Myös Leo tekaisi taas yhden nollan sijoittuen 2. Mari ja Ötökkä starttailivat luokassa 2 ja saivat ensimmäisen LUVAN hyppäriltä sijalla 1.

Vaikka kasvattajalla välillä tulee se ns. uskon puute niin se, että uusiakin tulokkaita nousee tasaiseen tahtiin tuonne kisailemaan ja se, että melkein poikkeuksetta tulokset ovat erinomaisia pistää meikäläisen uskomaan myös siihen, että jatkossakin näitä F N mustia tullaan näkemään lajissa jos toisessa :-)

KASVATTAJA KIITTÄÄ taas kaikkia tasapuolisesti!